kl: 17:30

Jul för sjutton - 7 dec SLUTSÅLT!

Gothenburg StudiosDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Jul för sjutton - En mycket bättre julshow!


Gothenburg Studios arrangerar tillsammans med stjärnkrögaren Mats Nordström för andra året en underbar scenshow och ett härligt julbord i den stora filmstudion på Lindholmen i Göteborg. I år riktas strålkastarna mot stjärnorna Maria Lundqvist, Uno Svenningsson och Jenny Berggren.


Maria känner vi bland annat från TV-serierna Sally och 30° i Februari, filmerna En Underbar Jävla jul och Änglagård. Maria är Guldbaggevinnare och Karamellodiktstipendiat samt aktuell på scenen just nu med Shirley Valentine.


Uno har ett stort antal hits i bagaget som medlem i bandet Freda och från en lång solokarriär. Uno gör just nu succé i årets upplaga av tv-programmet Så Mycket Bättre.


Jenny erövrade världen med bandet Ace of Bace, och medverkade i förra årets Så Mycket Bättre!


"I år kommer att bjuda vår publik på en ännu bättre Julshow med stjärnor som Maria, Uno, Jenny, men även Gunnar Jaunupe, Partypatrullen, och Mathilda Kronér. Och med stjärnkocken Mats Nordströms julbord vågar vi lova en fantastiskt upplevelse, både på scenen och på tallrikarna," säger Paul Blomgren DoVan, VD och producent på Gothenburg Studios.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-12-07 17:30


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Polstjärnegatan 10


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Ett Samarbete Som Gör Skärgården Tillgänglig För Fler
PRESS
7 dec
kl: 13:20

Ett Samarbete Som Gör Skärgården Tillgänglig För Fler

Genom att sätta in båtturer mellan Stenpiren och öarna kan fler göteborgare och turister enklare ta sig mellan skärgården och city. Jubileumssatsningen att knyta ihop stan och skärgården inför Göteborgs 400 års-jubileum 2021 startade sommaren 2016. Tack vare ett samarbete mellan Styrsöbolaget, Öckerö kommun och Göteborgs Stad blir, från och med måndag 11 december, båtlinjen permanent. Året runt varje vardag.

I samband med Västtrafiks nya vintertidtabell, som startar i december 2017, knyts Södra Skärgården och stan ännu närmre varandra. Kafébåtar kommer gå från Stenpiren och Lindholmspiren till Södra Skärgården med en tur fram och tillbaka på morgonen samt en tur på eftermiddagen.

- Vår vision har sedan länge varit att skapa ett Göteborg med skärgård. Nu när Stenpiren är färdig är det helt naturligt att åka direkt till och från city vilket avlastar Saltholmen både med parkering och överfulla spårvagnar. Vi vill ge göteborgarna och turisterna fler möjligheter att komma ut till skärgården och öborna en möjlighet att pendla till city, säger Bertil Pevantus, VD för Styrsöbolaget.

"Tillgänglig skärgård" är en jubileumssatsning inför Göteborgs 400 års-jubileum 2021 och ett samarbete mellan stadsdelen Västra Göteborg, Öckerö kommun och Göteborg & Co. Det startades 2014 utifrån göteborgarnas önskemå... Klicka för att läsa mer

Bild på Biljettsläpp För Vårens Föreställningar På Folkteatern Göteborg
PRESS
5 dec
kl: 14:20

Biljettsläpp För Vårens Föreställningar På Folkteatern Göteborg

Med ett digert program med en blandning av både humor och allvar, teater och dans, samtid, dåtid och framtid ger Folkteatern sig i kast med vårsäsongen 2018. Förberedelser och repetitioner har redan pågått en tid och nu, den 6 december kl 13.00, är det dags att släppa biljetterna till vårens föreställningar.

Våren 2018 blir det bland annat både dansteater och dockteater. Det är dags för den rutinerade och meriterade koreografen Birgitta Egerbladh att möta Kent Andersson och Bengt Bratt, eller rättare sagt deras texter. Prat och människor blir en poetisk och humoristisk dansteater för åtta skådespelare. Men vad mötet mer exakt kommer att resultera i vet ingen riktigt ännu; det är så Birgitta arbetar.

- Min utgångspunkt är alltid det mänskliga kroppsspråket och en rörelse föder en annan. Jag arbetar fram föreställningen som ett orkesterverk - ton för ton i nära samarbete med ensemblen, förklarar Birgitta Egerbladh.Till sin hjälp har Egerbladh dramaturgen Marie Persson Hedenius, som hon arbetat tillsammans med många gånger tidigare, senast i Bråttom bråttom på Unga Dramaten. Egerbladh har tidigare till exempel även gjort flera bejublade samarbeten med humorgruppen Klungan. Urpremiär för Prat och människor blir det den 3 mars på Stora Scenen.

Erik Holmström har tidigare varit konstnärlig ledare för Turteatern i Stockholm och driver ... Klicka för att läsa mer

Bild på Julfest På Räfvens Vis
PRESS
5 dec
kl: 11:50

Julfest På Räfvens Vis

Sedan Räfven bildades i Göteborg 2003 har de gjort hundratals spelningar både i Sverige och utomlands. Deras energifyllda mix av punk och folkmusik från världens alla hörn gör sig allra bäst framför en svettig publik. Det är eufori, energi och ett sanslöst sväng. Nu är det julfest på gång - på Räfvens vis! 

Efter turnéer till såväl Japan som till Västerbotten bjuder de in till Räfvarnas Afton - en helkväll i klubbmiljö mitt i decembermörkret, fullpumpad med Räfvens alldeles speciella magi.

Med sig har de en lång radda gästartister; sångerskan Maria Stellas från Ale Möller band, den tvärkulturella artisten Mohlavyr, Hellströmska Kapellet, trion The Tape som spelar drömsk och dynamisk pop, den unga sextetten Karmafallet och DJ Lisa Kylsberg.

Kvällens konferencier är Olivia Bergdahl, poet och författare.

Välkommen till en värld där allt kan hända, där dans, musik, glädje och gemenskap är i fokus, där alla är stjärnor och där stjärnorna faller.Räfvarnas afton

Fredag 8 december
Stora klubben

Mer info & biljetter på storateatern.se... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter