Menu

13/2 Earth + Black Spirituals + Don Mcgreevy & Rogier Smal

Göteborg

Gothenburg
fredag, 13 februari 2015 kl:21:00

Nästa Fredag den Trettonde firar vi 2015 års första attack på konversationsvolymen, skelettet, balanscentrat i synnerhet och den goda smaken i allmänhet!

EARTH

Doom blir aldrig samma sak hemma. Det slutar bara med att du blir vräkt. Jag vet för jag har försökt! Ska det tas in ska det ses mellan vibrerande kranier, höras det med ryggkotorna och kännas i tarmarna! Skulle hjärnan känna sig ensam i sin våta fläck på golvet så finns på “Primitive and Deadly” en underström av metal den kan få suga upp.

www.thronesanddominions.com/


BLACK SPIRITUALS

Gillar du dist? Jag gillar dist. Black Spirituals ÄLSKAR dist!! Och rytmer. Skulle dina fötter på något jävla vis lyckas stå fast när de spelar finns en bra chans att din hjärna tar tag i en lös elkabel och klättrar iväg för att jaga tv-apparater i junglen, flå dem på dess skinn, göra vindspel av cd-skivor, tatuera ansiktet, sno alla jordens antenner för att bygga ihop till en STOR jävla antenn och täcka monoliten ur 2001 med 3D-klistermärken.

www.sigerecords.bandcamp.com/album/of-deconstruction


DON MCGREEVY & ROGIER SMAL

Om du gillar klassisk körmusik men hatar ljudet av mänskliga röster kan det här säkert vara något för dig. Om du dessutom hatar bandreferenser kan jag berätta att de inte låter helt olikt Popol Vuh. Stort och vackert! Och opretentiöst. Gillar du att sjunga med till Dictators “I wanna goooo back – to Africa!” medan du byter avgasrör, skurar golv eller gör dig själv en smörgås säger det inget om huruvida du kommer gilla Don McGreevy and Rogier Smal Duo, vad jag vet. Men det är MÄKTIGT! Kommer lätt att vinna på livevolym.

www.donmcgreevy.bandcamp.com/album/aichmophobia


Ge oss 150 plattor tung, glänsande metall i dörren och det kommer komma tillbaka tusenfalt.

Om du inte redan är det, bli en del av den globala
dricka öl och lyssna på svinbra musik-rörelsen på:

truckstopalaska.com.

Du måste bli det om du ska komma in...

Datum / Tid

fredag, 13 februari 2015 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Gothenburg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad