Evenemang på Gräfsnäsgården, Slottsskogen i Göteborg

Bild på Arena Run Tillbaka I Friends Arena 17 Februari 2018 - Med Flertalet Nyheter!
PRESS
17 okt
kl: 09:20

Arena Run Tillbaka I Friends Arena 17 Februari 2018 - Med Flertalet Nyheter!

Arena Run, Nordens största lopp i inomhusmiljö, arrangeras för tredje gången i ordningen den 17 februari 2018 och genomgår en del förändringar inför nästa års upplaga. Några av nyheterna är att man ändrar flödet för den 5 km långa banan samt öppnar upp innerplanen för publiken vilket möjliggör extra närhet till deltagarna - sina nära & kära - under loppet. Anmälan är öppen med specialpriser i alla klasser.Arena Run arrangerades för första gången 2016 och nästa år, den 17 februari, blir det ett kärt återseende och tredje gången gillt i Sveriges nationalarena. Arena Run vänder sig till nybörjare, motionärer och familjer som vill anta årets första och kanske bästa utmaning, blandat med upplevelser längs hela banan.

Arena Run är ett 5 km långt lopp i unik inomhusmiljö där upplevelsen står i fokus, loppet innehåller över 20 hinder, sträcker sig över 6 våningar; trappor, barplan, garage, arenakorridorer, läktare och innerplan som är uppdelad i 4 zoner. Loppet genomförs individuellt, i lag eller med familjen, då i en reducerad bana om 2 km. Nytt för i år är dessutom möjligheten för publiken att uppleva Arena Run från en armlängds avstånd då man öppnar upp innerplan för besökarna som går in gratis. För framtidens stjärnor återvänder även i år ett Mini-Arena Run för barn från 4 år, till detta lopp krävs ingen anmälan.

I de fyra zonerna finns sammanlagt över 20 hinder med namn som "Wheel Maniac", "Car Crawl" och "Jump High" - alla framtagna för att tillsammans skapa ett så varierande och underhållande lopp som möjligt.

- Det har varit en rolig resa att få se Arena Run växa fram och utvecklas till ett inkluderande lopp som alla kan klara av. Arena Run är inte läskigt, det handlar om god stämning och upplevelse genom att du deltar till 100%. Förra året blev just den goda stämningen extra påtaglig under familjeloppet då vuxna och barn sprang tillsammans, något vi hoppas se ännu mer av i år. Kom in i Friends Arena och delta, eller bara upplev, ett fantastiskt lopp mitt i februari, hoppas vi ses!, hälsar Michaela & Petter PLEX Family.

Just nu oslagbara specialpriser på arenarun.se till och med 31 oktober, därefter höjs anmälningsavgiften.
Individuell anmälan - 595 kronor för en person.
Laganmälan - 595 kronor för en person, max antal per lag är 6 personer.
Familjeanmälan - 445 kronor för en vuxen och 150 kr/barn (6-11 år).

Hemsida arenarun.se

Facebook facebook.com/Arena-Run

Instagram @arenarunse

#arenarun
#arenarunsthlm
#friendsarena

För mer information vänligen kontakta
Victor Fagerquist, Blixten & Co, victor@blixten.seOm Arena Run
Arena Run arrangerades för första gången i februari 2016 och är Nordens största upplevelselopp i inomhusmiljö med sin unika och utmanande bana i Friends Arena. Arena Run har under de två första åren lockat tusentals deltagare och är ett event som samarrangeras av Midnattsloppet, Blixten & Co, PLEX Family, Springtime Group och Friends Arena.
← Tillbaka

Visa:

15 30 60 120 240
Hittade inga evenemang!
Vet du något som andra inte får missa?Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här
Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter