Spökvandring

GTS Konferens & FestvåningDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

* * * INSTÄLLT! * * *
Köpt biljett återlöses senast 2019-07-04.


Göteborgs mest intressanta spökvandring.
Upplevelsen där du både får en guide som berättar intressant historia och får uppleva gripande teaterscener av professionella skådespelare där spöken återupplever sina starkaste minnen från livet! Roligt, underhållande och väldigt intressant.

Göteborgs historia är väldigt spännande och detta är absolut det bästa sättet att uppleva den på. Denna upplevelse tar er med på resa genom tid och rum. Under upplevelsens gång bjuder vi på många intressanta möten med karaktärer ifrån 16, 17 och 1800-talet som spelas av våra duktiga skådespelare. Träffa på Göteborgs grymmaste bödel, gamla kungar, adel samt andra typiska Göteborgsprofiler från förr. Ät en god middag i trevligt sällskap och gå med på vår historiska vandring genom vårt fantastiska Göteborg och lär dig mer om vår historia och träffa på spöken ifrån förr. Under hela resan har ni med er en guide som berättar om Göteborgs färgstarka och spännande historia. Se Göteborg komma till liv på ett helt nytt sätt och njut av denna vackra stad med hjälp av vår teaterensemble och våra historieguider. Vi dramatiserar historia och vår spökvandring genomförs runt det gamla Göteborg, Kronhusområdet.

Meny:
Förrätt
Sparrissoppa med pepparrotscreme och surdegsbröd

Varmrätt
Marinerad fläskfilé med potatis och getoststomp, dragonsås och picklad blomkål

Dessert
Chokladmousse med salt caramell , jordgubbar och cookiecrumble

Vid behov av specialkost mejla namn, datum och alternativ kost till info@eventligan.se

Tider:
Insläppstid: Kl 17.30.
Spellängd: 3,5 - 4 timmar.
Start: Kl 18.00 (kl 20.30 för endast vandring)

Åldersgräns: 15 år.
Ok för yngre i målsmans sällskap.

För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.eventligan.se11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-16 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: