Menu

Leve texten

Stockholm

Boulevardteatern
onsdag, 27 september 2017 kl:19:00

Berättelser och sånger framförda av skådespelaren Erik Winqvist och musikerna Simon Forsman och Tobias Grenholm.

Stort uttryck i kraft och känslor och tolkade så som du aldrig hört dem, så som du alltid vill höra dem.

På scen ser vi Erik Winqvist, Simon Forsman och Tobias Grenholm, som tidigare gjort den bejublade ”Ted Gärdestad -sångerna och livet” (nästan 300 förställningar runt hela landet, stora och små scener, strålande recensioner!).

Manuset är skrivet av Erik Winqvist och ensemblen. Publiken ledsagas genom några av den Europeiska sångskattens bästa texter och låtar, bearbetade så att de känns dagsaktuella. Det är franska, ryska, svenska och några persiska låtar av blandandra Jacques Brel, Vladimir Vysotskij, Hafiz, Erik Winqvist och Lars Forsell. Även Håkan Hellström, Allan Edwall, Bellman, Taube, Gärdestad, Olle Ljungström och Ruben Nilsson har valts ut, med var sin låt.

En jublande konsert för fred och lycka helt utan pekpinnar och standardlösningar.

Föreställningens form fokuserar på låtarna och vad de betyder idag, tolkningarna är personliga och nyskapande. Det blir en vild hyllning till livet.

Spellängd: ca 2 timmar 20 minuter (ink paus)

Tillgänglighet:
P g a att lokalen är relativt gammal så är den dessvärre inte handikappanpassad på ett tillfredställande sätt. Vi har två rullstolsplatser i salongen. En trappa med ca tio steg leder upp till salongen och rullstolsplatserna. Lättare rullstolar går att bära in i salong.

Rullstolsplatserna bokas enbart direkt via Boulevardteaterns kassa.



Boulevardteatern startade 1984 på Götgatan 73 på Södermalm i Stockholm av Tidningsteatern. Lokalen är en ombyggd biograf - Söderbio. Teatern invigdes den 10 januari 1985 med en nyskriven pjäs av Michael Segerström Teaterterroristerna, som handlade om en liten teatergrupp i svårigheter som börjar tvivla på sitt eget existensberättigande, man har sedan starten gjort ett tjugotal uppsättningar, bland andra Revisorn, Onkel Vanja och Den Girige. På hösten 2002 spelades Clownen luktar bensin.

Datum / Tid

onsdag, 27 september 2017 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Boulevardteatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

180kr - 230kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad