Menu

Jobba för två - Gunnebo sommarteater

Göteborg

Gunnebo Slott
lördag, 30 juli 2016 kl:19:00

Gunnebo sommarteater ger Jobba för två med Claes Malmberg

Året är 1963 och den snälle men virrige Hilmer Holmberg är pank. Därför tar han anställning hos två lokala smågangsters, som är intrasslade i varandra på de mest osannolika sätt. De får inte upptäcka att Hilmer jobbar för båda! Ett mord, en hämnare, en älskare och en kvinna utklädd till sin egen tvillingbror ingår också i denna röra - stackars Hilmer! Hur ska han kunna reda ut allt?

Följ med in i denna upp- och nedvända värld, full av kärlekstrianglar och falska identiteter! Inspirerat vansinne, lekfulla infall och viga ordlekar - allt uppbackat av levande musik! Se succén från Broadway och West End - nu på Gunnebo slott.

Claes Malmberg spelar Hilmer Holmberg och han delar scenen med en fantastisk ensemble - bland annat Frida Hallgren, Katrin Sundberg, Stefan Ljunqvist, Lisa Larsson, Lars Bethke, Christopher Wollter, Daniel Träff och Andreas Andersson.

Regissör är Leif Lindblom, som regisserat TV-serierna Molanders, Cleo, Svensson Svensson, föreställningen Zpanska flugan på Krusenstiernska teatern i Kalmar, med mera.

Musiker är Thomas Darelid, Max Schultz/Olle Junholm, Magnus Boqvist och Jenny Kristoffersson.



Den 18 december 1963 förklarades Gunnebo slott som byggnadsminne (enligt 1960 års byggnadsminneslag). Huvudbyggnaden, trädgårdsanläggningarna, parken och ett större friluftsområde, registrerades som byggnadsminnesmärke och skyddades som naturreservat redan 1949 enligt lagen av den 12 juli 1942.

Datum / Tid

lördag, 30 juli 2016 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Gunnebo Slott

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

245kr - 485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad