Menu

Spökvandring i Göteborg - Spännande, läskig och historiska berättelser

Göteborg

Gustaf Adolfs Torg, Göteborg
fredag, 18 augusti 2017 kl:21:00

Denna upplevelse tar er med på resa genom tid och rum. Ni kommer träffa på många spöken ifrån 1600-, 1700- och 1800-talet som spelas av professionella skådespelare. Träffa på Göteborgs grymmaste Bödel, gamla kungar, adel samt andra typiska Göteborgsprofiler från förr.

När ni stegar fram genom det gamla Göteborg i sällskap med er spökguide vet man aldrig vad som kommer att hända. Ni kommer att kunna se de andar och väsen som är ute och återupplever minnen ifrån sina tidigare liv. Ni måste gå nära dessa andarna för att inte tappa kontakten, men akta er för att gå för nära, det kan få allvarliga konsekvenser.

Under denna vandring kommer er guide att berätta om många intressanta livsöden under Göteborgs tidiga historia. Ni kommer träffa på många spöken och kanske blir ni lite rädda då och då, kanske rätt så mycket till med, kanske skrattar ni ena stunden och får kalla kårar nästa, men det som är helt säkert är att ni kommer att finna det mycket intressant och underhållande.

Se Göteborg komma till liv på ett helt nytt sätt och njut av denna vackra stads spännande historia med hjälp av vår teaterensemble med professionella skådespelare. Vi dramatiserar historia och vår spökvandring genomförs runt det gamla Göteborg, Kronhusområdet.

Tider:
Spellängd: 1,5-2 timmar.

Mötesplats:
Gustav Adolfs Torg, vid statyn.

Åldersgräns:
Åldersgräns: 12 år.
Är det ok för yngre i målsmans sällskap? Ja.

Datum / Tid

fredag, 18 augusti 2017 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Gustaf Adolfs Torg, Göteborg

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

380kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad