Menu

Roffe Wikström med gäster

Borås

The Company, I Simonsland
lördag, 4 november 2017 kl:18:00

Roffe Wikström med band plus gästerna Lisa Lystam & Fredrik Karlsson
Förband - Lowboy Trio


På scen 19.15 Lisa Lystam & Fredrik Karlsson


Roffe Wikström med band
Presentationen är väl nästan överflödig på Roffe, en svensk blueslegend med makalös gitarrhantering och oefterhärmlig stämma. En arbetargrabb som gjort bluesen både svensk och politisk bitvis. Det brinner om hans texter, vare sig det är av glödande kärlek eller ilska i samhället. Med sig har han ett suveränt band, svenska elitmusiker med många års erfarenhet. Som kryddan på moset gästar Lisa & Fredrik med sin mentor och förebild Roffe. En riktig blueskväll där mognad möter hunger i ett unisont samarbete.


Lowboy Trio
Denna nystartade Göteborgskonstellation tar blues på blodigt allvar. Från tidigare band (bl a Instigators, Jim´s Combo, Daniel Lemma, Naoko Sakata Trio) har de nu strålat samman för att leverera energisprakande rootsmusik i juke joint tappning. Explosiv Chicagoblues, förförisk southern soul & hypnotisk boogaloo.
Ett unikt sväng förpackat i ett genuint sound.
Stefan Dafgård - sång & munsp.
Martin Abrahamsson - sång & gitarr
Johan Birgenius - trummor.


Lisa Lystam & Fredrik Karlsson
Två av våra nya toppartister inom svensk blues startar kvällen som duo. Tidigare unga talanger, nu erfarna och respekterade både i Sverige och delar av Europa redan i 25-årsåldern. Lisas innerliga sång, suveräna munspel och utstrålning lämnar ingen oberörd, och ”Skanky Freds” lekfullhet och variationsrikedom på gitarren ger mersmak.

Datum / Tid

lördag, 4 november 2017 kl: 18:00

Plats

Borås, The Company, I Simonsland

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad