Menu

Göteborg Oktoberfest

Göteborg

Heden
onsdag, 24 augusti 2016 kl:16:00

Göteborg Oktoberfest- Heden 24-27 augusti

Njut av den fantastiska atmosfären på Oktoberfeste i Göteborg under augusti 2016 - nu kommer Oktoberfesten till stan - precis som i München - kom och prova på!

Välkommen till den berömda Oktoberfesten när vi kommer till Göteborg - en festival med Lederhosen, öl och schlagermusik! Vi firar med glatt humör i ett tält för 2.100 personer.

Entrén är gratis på onsdag och torsdag. På fredag och lördag är entrén 50 kronor. Vi har tysk öl, vin och tysk mat till försäljning. Alternativt kan du boka ett paket med platsreservation inklusive mat och dryck för 385-435 kronor. Ölfesten hittar du på HEDEN den 24-27:a augusti. Oktoberfest med fantastisk Tyrolermusik och öl från Tyskland som serveras av öljungfruar i Dirndl och killar i Lederhosen. Torsdag och fredag öppet kl. 16-23 och lördag kl. 14-23. Kom och upplev den fantastiska stämningen!

Heden, ursprungligen Exercisheden, är en stadsdel och ett primärområde i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Centrum. Stadsdelen är granne med Gårda och Bö i öster, Lorensberg i väster, Johanneberg i sydväst, Krokslätt i söder och Inom Vallgraven och Stampen i norr och avgränsas genom (medsols) Vallgraven, Fattighusån, Mölndalsån, Getebergs led, och Södra Vägen. Primärområdet Heden omfattar förutom stadsdelen även Gårda söder om Ullevigatan.

Datum / Tid

onsdag, 24 augusti 2016 kl: 16:00

Plats

Göteborg, Heden

Karta (Google)

Typ

Föreläsning

Kostnad

Gratis - 50 SEK.

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad