Menu

Ståuppklubben med Josefin Johansson m.fl.

Göteborg

Henriksberg
onsdag, 28 juni 2017 kl:18:00

Säsongspremiär för årets sommarsäsong!


På sommarens första standup-kväll på Henriksbergs takterass får ni möta tre av Sveriges just nu roligaste komiker; Josefin Johansson, Elinor Svensson och Sandra Ilar.


Josefin Johansson
Josefin ”Josefinito” Johansson har du kanske hört i Pang Prego i P3 eller i hennes podcast Josefinito Pod. Hon medverkar även ofta i mängder av olika TV-produktioner, bland annat har man kunnat se henne i Så ska det låta (SVT), Fångarna på fortet (TV4) och Allsång på Skansen (SVT) för att nämna ett fåtal. Med en glad, sprallig och fantastiskt rolig stand up är det inte konstigt att hon blivit nominerad till årets kvinnliga komiker på Svenska standup-galan två år i rad de senaste åren.


Sandra Ilar
Sandra har varit aktuell under våren med sin special ”Läckert” som just passerat 25 000 visningar på YouTube. Hon hörs även regelbundet i sina podcasts Ilar och Smultronstället och som gäst i bland annat AMK morgon.


Elinor Svensson
Elinor är en riktig Ståuppklubben-favorit som gjort flera bejublade framträdanden hos oss tidigare. Under våren har hon varit på turné tillsammans med Albin Olsson, Johan Hurtig och Johanna Wagrell. Hon hörs frekvent i en rad olika poddar samt i Tankesmedjan i P3.


Konferencierer: Hampus Algotsson & Marcus Bengtsson


Förköp: 140 kr + avgift
Dörren: 170 kr
Insläpp: 18.00
Showstart: 20.00


Givetvis gäller Ståuppklubbens säsongskort som entré - köp det på www.stauppklubben.com


Om ni önskar äta innan showen så kan ni boka bord hos Johanna på johanna snabel-a henriksberg punkt se


Henriksberg, även Lindska huset är en klassisk restaurang vid Stigbergsliden i Majorna, Göteborg. Stället fick sitt namn efter innehavaren av fastigheten (tomten) 1836, Henrik Köpke, alternativt var det efter värdshusidkaren Josef Edvin Hinriksson 1874 och hette ursprungligen Hinriksberg.

Datum / Tid

onsdag, 28 juni 2017 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Henriksberg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad