Menu

Ståuppklubben med Özz Nûjen m.fl.

Göteborg

Henriksberg
onsdag, 9 augusti 2017 kl:18:00

På sommarens sista standup-kväll på Henriksbergs takterass får vi, för första gången, besök av fantastiska Özz Nûjen! Dessutom kommer favoriterna Jonas Strandberg och Josefin Sonck.


Özz Nûjen
Om Özz kan man skriva hur mycket som helst. Han har varit med i en stor mängd produktioner för såväl TV som radio och gjort mycket roligt! Men en sak kan vi lova, det finns inte mycket som slår att se honom live.


Josefin Sonck
Josefin är vår favorit-ålänning. Senast hon besökte Ståuppklubben så var det knappt att någon ville gå på scen efter henne, så som hon rivit. Nu kommer hon äntligen tillbaka! Och i höst är hon aktuell med show på Lund Comedy Festival - Nordens största humorfestival.


Jonas Strandberg
Jonas är kanske Sveriges mest produktiva komiker. Redan efter knappt fyra år som komiker kan man hitta fem riktigt roliga standup-skivor av honom på Spotify. Vi är så himla glada att han äntligen kommer tillbaka till Ståuppklubben!


Konferencierer: Hampus Algotsson & Marcus Bengtsson


Förköp: 140 kr + avgift
Dörren: 170 kr
Insläpp: 18.00
Showstart: 20.00


Givetvis gäller Ståuppklubbens säsongskort som entré - köp det på www.stauppklubben.com


Om ni önskar äta innan showen så kan ni boka bord hos Johanna på johanna snabel-a henriksberg punkt se


Henriksberg, även Lindska huset är en klassisk restaurang vid Stigbergsliden i Majorna, Göteborg. Stället fick sitt namn efter innehavaren av fastigheten (tomten) 1836, Henrik Köpke, alternativt var det efter värdshusidkaren Josef Edvin Hinriksson 1874 och hette ursprungligen Hinriksberg.

Datum / Tid

onsdag, 9 augusti 2017 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Henriksberg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad