Menu

Podcastfredag: Dilan & Moa

Göteborg

Henriksberg
fredag, 3 november 2017 kl:19:00

Under fyra fredagskvällar i höst bjuder Ståuppklubben in till livepodcast i Henriksbergs anrika källare. På höstens sista podcastfredag får vi besök av Dilan Apak och Moa Lundqvist.


DILAN & MOA
Dilan & Moa är en podcast med Dilan Apak och Moa Lundqvist (Tankesmedjan i P3, Dilan & Moa i P3). De är några av Sveriges absolut flitigaste livepoddare. Efter ett år av att ha spelat in sin podcast i trygghet i Dilans vardagsrum tog de steget och började möta sin publik live för att generöst dela med sig av allt de lärt sig under sina år i den mentala puberteten. Alla har erfarenhet av socialt svåra situationer eller allmänna misslyckanden, men alla har inte möjlighet att få livscoachning i retrospekt av södra Malmös mest kända ångestpoddare.


Insläpp 19.00, på scen 20.00.


Henriksberg, även Lindska huset är en klassisk restaurang vid Stigbergsliden i Majorna, Göteborg. Stället fick sitt namn efter innehavaren av fastigheten (tomten) 1836, Henrik Köpke, alternativt var det efter värdshusidkaren Josef Edvin Hinriksson 1874 och hette ursprungligen Hinriksberg.

Datum / Tid

fredag, 3 november 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Henriksberg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

130

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad