kl: 20:00

Säsongskort till Ståuppklubben - våren 2018

HenriksbergDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ståuppklubbens säsongskort ger dig entré till alla vårens Ståuppklubben-kvällar.


Under våren har vi sju fullsmockade kvällar med några av Sveriges roligaste komiker. Med säsongskortet får du entré till alla sju kvällar (värde 980 kr). Dessutom får säsongens upplaga av den populära Ståuppklubben-muggen, en mugg som du bara kan få tag i här och nu. Allt detta för endast 700 kr!


Kortet gäller som entré till vårens åtta Ståuppklubben-kvällar (15/2, 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4 och 10/5). Observera att kortet endast gäller som entré (garderobsavgifter kan tillkomma). Kortet garanterar inte sittplats.


Säsongskorten säljs fram till den 15 februari kl. 19.00 och kan sedan hämtas ut, tillsammans med mugg, i entrén till Ståuppklubben.


Vårens program:
15 feb: Ahmed Berhan och Josefin Sonck m.fl.
1 mars: Hymen Manoeuvre med Evelyn Mok. Support: David Sundin m.fl.
15 mars: Martin Soneby och Johan Hurtig m.fl.
29 mars: Marcus Berggren och Johanna Wagrell m.fl.
12 april: Patriarkatets för- och nackdelar med Elinor Svensson. Support: Lisa Eriksson och Clara Kristiansson
26 april: Josefin Johansson och Marcus Johansson m.fl.
10 maj: Carl Stanley och Tobias Erehed m.fl.


Henriksberg, även Lindska huset är en klassisk restaurang vid Stigbergsliden i Majorna, Göteborg. Stället fick sitt namn efter innehavaren av fastigheten (tomten) 1836, Henrik Köpke, alternativt var det efter värdshusidkaren Josef Edvin Hinriksson 1874 och hette ursprungligen Hinriksberg.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-02-15 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Stigbergsliden 7


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Nystart Och  Ny Singel För Niello.
PRESS
23 feb
kl: 15:20

Nystart Och Ny Singel För Niello.

Med hits som "Sista ordet" (feat. Robin Stjernberg), "Legenden" (feat. Phantomen), "Över mig" (feat. Danny Saucedo och Canto) och "Arlanda" har rapparen Niello etablerat sig som en av Sveriges senaste hitmakare. Suggestivt rytmiskt tänk, pricksäkra formuleringar och hitdoftande refränger har gett ovanstående låtar allt mellan en miljon och 30 miljoner spelningar på Spotify.

...

Bild på Efter 400 Miljoner Streams - Mike Perry Släpper Ny Låt
PRESS
23 feb
kl: 14:10

Efter 400 Miljoner Streams - Mike Perry Släpper Ny Låt

Mike Perry slog igenom med "The Ocean" som var den tredje mest spelade låten på Spotify i Sverige 2016 och som nu har nästan en halv miljard streams. Efter att ha spelat sig runt världen och släppt ett flertal singlar under 2017 rivstartar han 2018 med nya låten "Rocksteady" som släpps den 23 februari. Lyssna här.

Den här gången har Perry samarbetat med svenska...

Bild på Esther Vallee Kickstartar 2018 Med
PRESS
23 feb
kl: 10:50

Esther Vallee Kickstartar 2018 Med "hardcore"

Varje steg och varje släpp från Esther Vallee kommer fortsätta bygga det som påbörjades med hyllade "Numbers" i höstas som bland annat spelats varmt på P3. Nästa singel "Hardcore" är skriven av Esther tillsammans med Jocke Berg (Ellie Goulding, Kent) och producerad av Jonas Quant (Hurts, No Doubt, Foxes). Med den sätter hon nivån för ett spännande år där vi kan förvänta oss se...

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter