kl: 20:00

Säsongskort till Ståuppklubben - våren 2018

HenriksbergDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ståuppklubbens säsongskort ger dig entré till alla vårens Ståuppklubben-kvällar.


Under våren har vi sju fullsmockade kvällar med några av Sveriges roligaste komiker. Med säsongskortet får du entré till alla sju kvällar (värde 980 kr). Dessutom får säsongens upplaga av den populära Ståuppklubben-muggen, en mugg som du bara kan få tag i här och nu. Allt detta för endast 700 kr!


Kortet gäller som entré till vårens åtta Ståuppklubben-kvällar (15/2, 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4 och 10/5). Observera att kortet endast gäller som entré (garderobsavgifter kan tillkomma). Kortet garanterar inte sittplats.


Säsongskorten säljs fram till den 15 februari kl. 19.00 och kan sedan hämtas ut, tillsammans med mugg, i entrén till Ståuppklubben.


Vårens program:
15 feb: Ahmed Berhan och Josefin Sonck m.fl.
1 mars: Hymen Manoeuvre med Evelyn Mok. Support: David Sundin m.fl.
15 mars: Martin Soneby och Johan Hurtig m.fl.
29 mars: Marcus Berggren och Johanna Wagrell m.fl.
12 april: Patriarkatets för- och nackdelar med Elinor Svensson. Support: Lisa Eriksson och Clara Kristiansson
26 april: Josefin Johansson och Marcus Johansson m.fl.
10 maj: Carl Stanley och Tobias Erehed m.fl.


Henriksberg, även Lindska huset är en klassisk restaurang vid Stigbergsliden i Majorna, Göteborg. Stället fick sitt namn efter innehavaren av fastigheten (tomten) 1836, Henrik Köpke, alternativt var det efter värdshusidkaren Josef Edvin Hinriksson 1874 och hette ursprungligen Hinriksberg.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-02-15 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Stigbergsliden 7


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Så Här Är Det: Idag Släpper Zenar, Svensk Mästare I Rap Sin Nya Singel "så Det E".
PRESS
13 jul
kl: 15:50

Så Här Är Det: Idag Släpper Zenar, Svensk Mästare I Rap Sin Nya Singel "så Det E".

Zenar började med musik som 8-åring. Han vann Rap-SM när han var 16 år och han har på egen hand via turné och egna släpp byggt upp en fanbase runt om Sverige.  Han "bor" i studion och "Så det e" har en liten annan inriktning jämfört med den musik Zenar gjort innan. -"Så Det E" handlar om en ung kärlek som inte alltid är perfekt, säger Zenar själv om låten, det kommer alltid...

Bild på Lionman Släpper Sin Andra Singel
PRESS
13 jul
kl: 15:50

Lionman Släpper Sin Andra Singel "are You Mine"

LIONMAN, som egentligen heter Cedrik Hammar, debuterade tidigare i år med singeln "Don't You Dare". Idag den 13 juli släpper han sin andra singel "Are You Mine". LYSSNA HÄR: https://LIONMAN.lnk.to/AreYouMine Debutsingeln "Dont You Dare" var en allvarsam låt om integritet och respekt, även "Are You Mine" följer samma spår men rör sig nu mer in i kärlekens värld. Låtens sound andas...

Bild på Raj Montana Band Släpper Ny Singel Och Ger Sig Ut På Sverigeturné Med Start Idag
PRESS
13 jul
kl: 14:40

Raj Montana Band Släpper Ny Singel Och Ger Sig Ut På Sverigeturné Med Start Idag

Raj Montana Band firar 40 år och idag släpper de ny musik för första gången på över 30 år. "Aldrig sluta drömma" heter den nyskrivna singeln, med den och bandets hela låtskatt i bagaget ger nu Dan Hylander och originaluppsättningen av Raj Montana band ut på turné - Visfestivalen i Västervik och Hasslöfestivalen i Hasslö i sommar, för att sedan fortsätta turnén i höst med...

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter