kl: 20:00

Ståuppklubben med Ahmed Berhan och Josefin Sonck

HenriksbergDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Säsongspremiär!


AHMED BERHAN
Ahmed har besökt oss flera gånger tidigare och alltid gjort stor succé. Han är en av komikerna i den stora turnén SEMST, har tidigare hörts i Tankesmedjan i P3 och dagen innan showen går filmen ”Hjärtat”, där Ahmed spelar en av huvudrollerna, upp på biograferna.


JOSEFIN SONCK
Josefin är Sveriges roligaste ålänning. Otroligt bitter, otroligt rolig och otroligt älskvärd. Josefin är en av de nominerade till Årets nykomling 2017 på Svenska standupgalan.


Dessutom SVEA SIGMOND m.fl.


Konferencierer: Hampus Algotsson och Marcus Bengtsson


Insläpp: 19.00
Showstart: 20.00
Förköp: 120 kr + avgift
Dörren: 150 kr


Köp säsongskort och få entré till alla sju Ståuppklubben-kvällar i vår. Ni hittar säsongskorten på www.stauppklubben.com


Henriksberg, även Lindska huset är en klassisk restaurang vid Stigbergsliden i Majorna, Göteborg. Stället fick sitt namn efter innehavaren av fastigheten (tomten) 1836, Henrik Köpke, alternativt var det efter värdshusidkaren Josef Edvin Hinriksson 1874 och hette ursprungligen Hinriksberg.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-02-15 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Stigbergsliden 7


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Nystart Och  Ny Singel För Niello.
PRESS
23 feb
kl: 15:20

Nystart Och Ny Singel För Niello.

Med hits som "Sista ordet" (feat. Robin Stjernberg), "Legenden" (feat. Phantomen), "Över mig" (feat. Danny Saucedo och Canto) och "Arlanda" har rapparen Niello etablerat sig som en av Sveriges senaste hitmakare. Suggestivt rytmiskt tänk, pricksäkra formuleringar och hitdoftande refränger har gett ovanstående låtar allt mellan en miljon och 30 miljoner spelningar på Spotify.

...

Bild på Efter 400 Miljoner Streams - Mike Perry Släpper Ny Låt
PRESS
23 feb
kl: 14:10

Efter 400 Miljoner Streams - Mike Perry Släpper Ny Låt

Mike Perry slog igenom med "The Ocean" som var den tredje mest spelade låten på Spotify i Sverige 2016 och som nu har nästan en halv miljard streams. Efter att ha spelat sig runt världen och släppt ett flertal singlar under 2017 rivstartar han 2018 med nya låten "Rocksteady" som släpps den 23 februari. Lyssna här.

Den här gången har Perry samarbetat med svenska...

Bild på Esther Vallee Kickstartar 2018 Med
PRESS
23 feb
kl: 10:50

Esther Vallee Kickstartar 2018 Med "hardcore"

Varje steg och varje släpp från Esther Vallee kommer fortsätta bygga det som påbörjades med hyllade "Numbers" i höstas som bland annat spelats varmt på P3. Nästa singel "Hardcore" är skriven av Esther tillsammans med Jocke Berg (Ellie Goulding, Kent) och producerad av Jonas Quant (Hurts, No Doubt, Foxes). Med den sätter hon nivån för ett spännande år där vi kan förvänta oss se...

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter