Menu

De E La Standup - Göteborg

Göteborg

Henriksberg
fredag, 27 juli 2018 kl:20:00

Göteborgs humorscen har det senaste året blomstat och hyllats av såväl landets komiker som publik. De é la standup är en sommarturné med några av Göteborgs roligaste komiker.


LUDDE SAMUELSSON levererar alltid välskrivna skämt med ett irriterande charmigt leende. Under 2017 är han aktuell med den redan hyllade riksturnén Ludde Samuelsson säger något kul. 


ISAK BERG är en ung, produktiv och samhällsintresserad komiker. I våras släpptes hans första Spotify-album: Optimala Förutsättningar.


MARCUS THAPPER är en absurd och underhållande komiker med oväntade och väldigt roliga referensramar. Han själv beskriver sin scenpersonlighet som ”lite flippig yo”. 


JOHN GILLBERG är ung och mycket talangfull komiker som tycker att precis allting i tillvaron är orimligt. När han lämnar scenen kommer du tycka precis likadant.


ISIDOR OLSBJÖRK har förmågan att säga precis vad han vill på en scen - och det blir väldigt roligt. Är det kul så är det kul.


HAMPUS ALGOTSSON är en energisk ståuppare som inte bara driver standup-klubb i Göteborg utan även i hemstaden Kristianstad - en plats som ligger honom lite för varmt om hjärtat.


MARCUS BENGTSSON är en av få göteborgskomiker som både är uppvuxen och bosatt i Göteborg. På scenen är han go, glad och älskvärt tramsig.

Henriksberg, även Lindska huset är en klassisk restaurang vid Stigbergsliden i Majorna, Göteborg. Stället fick sitt namn efter innehavaren av fastigheten (tomten) 1836, Henrik Köpke, alternativt var det efter värdshusidkaren Josef Edvin Hinriksson 1874 och hette ursprungligen Hinriksberg.

Datum / Tid

fredag, 27 juli 2018 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Henriksberg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad