Menu

Ståuppklubben med Knyckare & Josefin m.fl.

Göteborg

Henriksberg
onsdag, 8 augusti 2018 kl:20:00

Sommarens sista standup-kväll på Henriksbergs underbara takterass. På scen ser ni inte mindre än tre av Göteborgs absoluta favoriter.


EMMA KNYCKARE
Sveriges mest göteborgska hallänning. Emma är utöver Ståuppklubbens europaturné 2017 även känd från en lång rad TV- och radioprogram, bland annat Musikhjälpen, Knyckare i P3 och Tankesmedjan. Nytt för i år är att Emma även blivit festivalgeneral.


JOSEFIN JOHANSSON.
Underbar, underbarare, Josefin Johansson. Det är alltid lika mycket energi och lika mycket glädje när Jossan kommer till Ståuppklubben. Utöver ståuppkomiker är hon även programledare för Smartare än en femteklassare och vinnare av På Spåret 2018.


JONAS STRANDBERG
Med fler album på Spotify än en genomsnittlig skogsarbetare har fingrar är Jonas en av Sveriges mest produktiva komiker. Underbart härlig och otroligt rolig, vi är så glada över att ha honom tillbaka hos oss.


Förköp: 150 kr + avgift
Dörren: 195 kr
Insläpp: 18.00
Showstart: 20.00


Köp Ståuppklubben säsongskort och få entré till samtliga Ståuppklubben-kvällar i sommar. Du hittar det på www.stauppklubben.com


Om ni önskar äta innan showen så kan ni boka bord hos Johanna på johanna snabel-a henriksberg punkt se


Henriksberg, även Lindska huset är en klassisk restaurang vid Stigbergsliden i Majorna, Göteborg. Stället fick sitt namn efter innehavaren av fastigheten (tomten) 1836, Henrik Köpke, alternativt var det efter värdshusidkaren Josef Edvin Hinriksson 1874 och hette ursprungligen Hinriksberg.

Datum / Tid

onsdag, 8 augusti 2018 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Henriksberg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad