Menu

Familjen (Live)

Göteborg

Hoki Moki
fredag, 13 april 2018 kl:22:00

Familjen äntligen tillbaka – Sverigeturné och album våren 2018!


It began in Hässleholm… och fortsatte till Fårö och Stockholm, där Familjen färdigställde sitt fjärde album ”Kom”. Vänner och ovänner har bidragit till att den hyllade elektroniska popartisten gör comeback under valåret 2018. Familjens Sverigeturné börjar den 9 februari. Albumet släpps den 2 mars.


Det har varit tyst ett tag. Inget nytt album på flera år. Och det finns skäl. Johan T Karlsson, alias Familjen, gick in så hårt och självständigt i låtarbetet inför ”Så mycket bättre” 2014 att processen med de egna låtarna stannade av.


Efter medverkan i det älskade tv-programmet, landade Karlssons fokus på att producera artister som Tove Styrke, Ninsun Poli och Grant, att skapa musik för radio och i ett instrumentalt sidoprojekt – samt, inte minst, att vara en bra pappa till två barn.


2018 kan den Grammisbelönade artisten och producenten bakom elektroniska finkalibrerade dansgolvspärlor som ”Det snurrar i min skalle” och ”Det var jag” rent av tacka pausen från Familjen-materialet. För när Familjen kom igång i studion, hade han samlat på sig textrader, musik och gäster som gör plattan både rikare, djupare, argare och personligare än tidigare släpp.


”Kom” heter den fjärde fullängdaren från Familjen, som den 2 mars under valåret 2018 förser oss med fantastisk, elektronisk pop med både personligt varma, smarta och politiska kängor till texter – en skildring såväl av dagens Sverige som av människan.


Den 10 februari har Familjen turnépremiär på festivalen Where's The Music i Norrköping. Därefter får Borlänge, Sälen, Göteborg, Malmö och Stockholm besök av den hyllat energiska liveartisten, i sällskap av turnémusikerna Andreas Tilliander och Per Nordmark.

Datum / Tid

fredag, 13 april 2018 kl: 22:00

Plats

Göteborg, Hoki Moki

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

190

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad