Menu

Hinterhof w/ Jesper Dahlbäck

Göteborg

Hoki Moki
fredag, 15 mars 2019 kl:22:00

OBS --- Då vi garanterat kommer få fullt denna kväll så ger förköp dig garanterad entré + köföreträde fram till Midnatt. Efter midnatt gäller endast denna biljett som köföreträde. Var därför där i god tid, vi öppnar redan 22.00 ---- OBS


Hinterhof börjar år 2019 med dunder och brak! Vi har den stora äran att presentera ingen mindre än Jesper Dahlbäck som nästa gäst! En sann legend och pionjär inom svensk elektronisk musik!


Jesper Dahlbäcks producentkarriär startade i hans sovrum redan 1991. Inspirerad av Detroit, Berlin och London har han med sitt sound byggt en minst sagt imponerande katalog. Redan 1993 startade Jesper tillsammans med Adam Beyer och Peter Benisch Globe Studios. Där startades senare skivbolag som Blank LTD, DK och ISL. Jesper har även startat labeln Templar med fokus på hans tidigare alias The Persuader som tidigare släpptes på Svek. Tillsammans med Nima Khak bildade han 2015 duon Swedish Naan Boys som hittills släppt musik Parabel och Nimas label Sand samt ett släpp på på Sthlm Ltd.


Hitta Jesper Dahlbäck online:


Facebook: www.facebookcom/jesperdahlback/
Soundcloud: www.soundcloudcom/jesperdahlback
Resident advisor: www.residentadvisor.net/dj/jesperdahlback


Vi är väldigt taggade inför denna fest och gissar på att ni är det också. Observera att det är begränsad kapacitet, så det är först till kvarn som gäller. Kom i tid med andra ord! :)


Datum: 2019-03-15
Plats: Hoki Moki
Tid: 22-03
Entré: 150 kr (förköp 140)

Datum / Tid

fredag, 15 mars 2019 kl: 22:00

Plats

Göteborg, Hoki Moki

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad