kl: 21:00

Bottlecap & Skuldpadda På Hotell Trubaduren

Hotell TrubadurenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Bottlecap är en trio taniga, unga män från Göteborg. Diggar du rock ’n’ roll kommer du att älska dem. Vill du se en djurisk urladdning på scen där vad som helst kan hända? Då kommer du inte att bli besviken. Det här är ett band som skriver bra låtar och gör vansinniga spelningar. Där har du det. Fakta på bordet.

Bottlecap tar återigen med sig sin galna cirkus ut på vägarna. Ännu en gång hoppas jag att det inte blir några brutna ben eller förstörda fejs. De är tre snygga killar, så det vore trist. Mitt enda råd är att gå loss, tappa det, bli galen och känna det. Hur låter det? Cool? Ok. Tack.

Bästa hälsningar
M. Roth de Fries Lündbergh, Aim To Please Inc

https://www.facebook.com/bottlecapband
https://open.spotify.com/track/4gB8GYG7A1IX2Ep8luhtgX?si=ckKOS2oJRhCB285Ege3vYA
https://youtu.be/CjzpufrX-x0

Skuldpadda är en dynamisk explosion, med influenser från kraut, pop, psych, shoegaze och annat som knastrar. Under 2018 har de hunnit med många av Göteborgs stora scener, en vända i London och en skivinspelning på Welfare Studios.
I vår släpper de skivan Little Islands, som släpps med fantastiska Kning Disk. Snart ska det turneras land och rike!

https://www.facebook.com/skuldpadda/
https://open.spotify.com/artist/6jBHdKcJVRFVWo0J2AjmGb
https://youtu.be/wiigsUD4sdAhttp://hotelltrubaduren.se/event/

För bokning av Hotell samt andra frågor: Ring 031-969680 eller Mail: info@hotelltrubaduren.se Hemsida: www.hotelltrubaduren.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-01-12 21:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Västra vägen 17


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!
PRESS
23 jan
kl: 11:00

Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!

I början av december sålde Peter Jöback ut två konserter på Storan i Göteborg på bara några timmar. Ett par veckor senare kunde vi avslöja att han i sommar intar scenen i Dalhalla. Nu kan vi med glädje berätta att Peter åker på stor sommarturné i Skandinavien. Biljetterna till turnén släpps nu på fredag 25 januari, kl 09.00 via Livenation.se 26 oktober släpptes Peter Jöbacks...

Bild på Peter Jöback Klar För Live På Liseberg
PRESS
23 jan
kl: 10:30

Peter Jöback Klar För Live På Liseberg

I början av december sålde Peter Jöback ut två konserter på Stora Teatern i Göteborg på bara några timmar. Nu står det klart att Peter även åker på en stor sommarturné i Skandinavien. Den 28 juni besöker han Live på Liseberg och Stora Scenen. Peter Jöback är en av Sveriges mest älskade artister och har en lång karriär som musikalartist och sångare bakom sig. 26 oktober...

Bild på Sammy & Johnny Bennett Är Tillbaka Med
PRESS
23 jan
kl: 09:20

Sammy & Johnny Bennett Är Tillbaka Med "beyblade"

Hyllade Sammy & Johnny Bennett är tillbaka! Idag den 23 januari släpps singeln BEYBLADE inkl musikvideo. LYSSNA: https://bennett.lnk.to/BEYBLADE KOLLA: https://videos.lnk.to/BEYBLADE 2016 var året Sammy & Johnny Bennett tog Sverige med storm. Bröderna debuterade med singeln Falang och strax därefter kom EP:n Hundra80. Bennetts gjorde snabbt ett avtryck på den svenska musikscenen...

Hitta oss på Facebook