Sörns På Hotell Trubaduren Hönö

Hotell TrubadurenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sörns bildades 1990 av bröderna Stefan & Torbjörn Sörenson, därav det urgamla släktnamnet SÖRNS.

De är uppväxta i det kärva och hårda klimatet på öarna i Göteborgs norra skärgård och därför känns det naturligt att sjunga på ö-mål. Texterna skildrar skärgårdslivet på ett råbarkat samt humoristiskt sätt och översättning finns med på alla produktioner så att även stadsbor hänger med i svängarna. Saltet, vinden och vintrarna har gett musiken den blandning som krävs för att kalla sin musikstil Nordsjörock på rostfritt stål.
Sörns är ett rockband från Hönö i Göteborgs skärgård.

Västkust rock när den är som bäst

Medlemmar
Stefan Sörenson – sång, gitarr
Torbjörn Sörenson – sång, gitarr
Albin Sörenson – basgitarr, kör
Ola Lindqvist – trummor

9 & 10/8 Tid:21:00

Facebook evenemang:
https://www.facebook.com/events/2253118874806775/

För bokning av Hotell samt andra frågor: Ring 031-969680 eller Mail: info@hotelltrubaduren.se Hemsida: www.hotelltrubaduren.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-10 21:00-23:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Sörns

Sörns, Donsöbo på Spotify

På Grunt Van

Donsöbo

Sörns, Lelle Gale på Spotify

Sörns

Lelle Gale

Sörns, Feskare Bengt på Spotify

Trangsynta Sega Gåbba

Feskare Bengt

Sörns är ett rockband från Hönö i Göteborgs norra skärgård.


Sörn's bildades 1990 av bröderna Stefan & Torbjörn Sörenson, därav det urgamla släktnamnet "Sörn's". De är uppväxta i det kärva och hårda klimatet på öarna i Göteborgs norra skärgård och därför känns det naturligt att sjunga på ö-mål. Texterna skildrar skärgårdslivet på ett råbarkat samt humoristiskt sätt och översättning finns med på alla produktioner så att även "stadsbor" hänger med i svängarna. Saltet, vinden och vintrarna har gett musiken den blandning som krävs för att kalla sin musikstil; "Nordsjörock på rostfritt stål".