Menu

Martin Stenmarck Syskonkärlek - Räkna Med Bråk

Göteborg

Kajskjul 8
lördag, 14 oktober 2017 kl:21:00

Martin Stenmarck Syskonkärlek – räkna med bråk, 2017 Göteborg

Från Melodifestival, Ladies Night och musicals till ett personligt musikaliskt möte. Med Martin Stenmarcks nya föreställning ”Syskonkärlek – räkna med bråk” väntar en galet, rolig och fartfylld berättelse om hans uppväxt i en ovanligt stor familj. Hur är det egentligen att leva med elva syskon? Funderingar varvat med mycket härlig musik och hits väntar en underbar föreställning i höst.
Han berättar öppenhjärtigt om hur det är att växa upp i ”Familjen Annorlunda” En komplicerad historia som är fylld med kärlek, smärta och längtan, men samtidigt glädjen att vara del av denna stora familj. Är Martin Stenmarck Sveriges enda levande kändisbevis på Familjen Annorlunda?

Martin har tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist, en av landets mest efterfrågade stå up-komiker och manusförfattare, regisserat och skrivit manuset till föreställningen.

Martin Stenmarck
Martin Stenmarck är en av landets mest omtyckta artister och sångare. Han har gjort hits som "Sjumilakliv” och "Everybody’s Changing”. Det stora genombrottet kom med vinsten i Melodifestivalen 2005 och låten “Las Vegas”. Förutom framgångarna som soloartist har Martin Stenmarck också framgångsrikt spelat huvudrollen i stora musikaler som Jesus Christ Superstar och West Side Story. Martin Stenmarck är också en framgångsrik låtskrivare för andra artister, han har bland annat levererat låtar till Celine Dion och Westlife. Tillsammans med brodern David har han skapat vad som kom att bli en svensk klassiker – Ladies Night.
Om maten
Vad vore en lyckad helkväll utan en smakfull måltid. Våra kockar har komponerat en meny som ackompanjerar föreställningen på godaste sätt. Du kan beställa antingen en två- eller trerättersmeny där du väljer till en dessert. Till huvudrätt kan du välja mellan tre olika alternativ; kyckling, fisk eller vegetariskt. 
Se menyerna här>> 

Om dryckespaket
Vi har valt ut några viner som passar väl till de olika rätterna. Välj det paket som du tycker passar din kväll allra bäst. Dryckespaketen kan beställas längre in i köpsprocessen.
Se våra dryckespaket här>>

Martin Stenmarck Syskonkärlek – räkna med bråk spelas på Kajskjul 8.
Längd: 90 minuter ej paus 
 

Lokal: Kajskjul 8

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

lördag, 14 oktober 2017 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

465 - 860

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad