Menu

Exklusiv Jubileumskonsert Med Eric Gadd

Göteborg

Kajskjul 8
fredag, 29 september 2017 kl:21:00

Den 29 och 30 september kommer Eric Gadd till Kajskjul 8 för att fira 30 år som artist.Sveriges okrönte soulkung Eric Gadd firar trettio år som artist med sin jubileumskonsert "Nu som då" under två kvällar på Kajskjul 8. Fredag 29 september blir en akustisk kväll med Gadd och tre musiker, känslan blir avskalad och nära. På lördag kväll 30 september står Eric Gadd på sen med hela sitt band. Han har med sig några av landets bästa musiker för att bjuda på en riktig partykväll i soulens tecken.
Efter tusentals livekonserter, en röst av smör och ett basspel som ingen annan, kan vi lova att det kommer att svänga ännu skönare live. Välkommen till två konserter med en av Sveriges absolut bästa liveartister Eric Gadd.
OM ERIC GADD
Sedan debutplattan Hello 1987 har Eric Gadd levererat hit efter hit, platta efter platta med sin högst personliga soulröst. Eller vad sägs om Do you Believe in me, The right way, Bara himlen ser på och Vi kommer aldrig att förlora och många andra. Elva plattor med starka låtar som sätter sig har resulterat i tre grammis, guld- och platinaskivor, både dubbel och trippel.
 
MAT & BILJETTER FREDAG - AKUSTISKT SPELNING
Denna konsert är sittande. En akustisk spelning där publiken får komma riktigt nära och där låtarna framförs på nya sätt. En unik kväll, helt enkelt. Du kan beställa 2- eller 3-rätters meny där du beställer till en dessert.Till huvudrätt kan du välja mellan kött, fisk eller vegetariskt. Du kan även köpa enbart en konsertbiljett eller med möjlighet att köpa till en delikatessbricka


LÖRDAG - SPELNING MED BAND
Denna konsert är stående. En riktig partykväll i soulens tecken. Enbart konsertbiljetter. Enklare mat kan köpas på plats. 
Boka dina biljetter här på sidan, via telefon 031-10 75 50 (vardagar 9-17) eller genom att skicka ett mail till bokning@kajskjul8.se
Läs mer om meny och dryck här
  
 

Lokal: Kajskjul 8

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

fredag, 29 september 2017 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

445 - 880

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad