Menu

Stefan & Kim - Så Mycket Mer Jul

Göteborg

Kajskjul 8
torsdag, 7 december 2017 kl:18:30

Så mycket mer jul - en musikalisk sensation.
Genom att kombinera musikalisk ekvilibrism med humor och en repertoar (låtlista) som sträcker sig från Puccini till Avicii fyller Stefan och Kim (lägg namnen på minnet), konserthallar världen över. Nu har Sveriges kanske hemligaste världsartister skapat en fantastisk julshow där de bjuder på välkända hits personligt tolkade med klassiska toner, romantiska tongångar och tung rock.
Stefan och Kim har spelat för flera av de kungliga hoven i Europa, vid olympiska spel, Las Vegas så klart, Ryder Cup, i klassiska Central Park i New York och med Diggiloo-turnén. Har du inte sett dem tidigare, ska du för allt i världen inte missa deras nya show. Det är en storslagen, lekfull och smått galen show med två musikaliska ekvilibrister som hanterar sina instrument med tonsäker fulländning och humor.

Stefan Arwidsson och Kim Strandberg har spelat och utvecklat sitt artisteri till perfektion efter studierna på Musikhögskolan i Malmö. 1984 genomförde de sin första konsert och har sedan dess arbetat över hela världen. De upphör aldrig att överraska och charma sin publik.

Lokal: Kajskjul 8

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

torsdag, 7 december 2017 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad