Menu

Pistvakt - Göteborgs Enda Afterski

Göteborg

Kajskjul 8
lördag, 18 november 2017 kl:18:00

Med Sveriges roligaste pistvakter.
Den kultförklarad teve-serie förvandlas nu till Göteborgs enda afterski. De tre bröderna Marklund; Sven-E, Jan-E och Olle är tillbaka med Pistvakt. Varning utfärdas för att du börjar prata norrländska eller börjar spela luftgitarr till ”Snörök på fjälle”. Den här kvällarna kan sluta hur som helst.
Bröderna Marklund spelas av tre av Sveriges mest hyllade skådespelare Lennart Jähkel, Tomas Norström och Jakob Nordensson. Du har säkert sett dem i en rad hyllade filmer. Pistvakt är deras andningshål och idag en av de mest nedladdade serierna på SVT och Spotify. Missa inte det här sällsynta och kanske sista tillfället när sönerna till den sedan länge försvunne diplompistvakten Stor-Erik äntligen lämnar sin lilla hemby Svartlien, den mörkast pistade björnhålan och köldhålet i Norden. De är bara här den 10-11 och 17-18 november.
Kom in i fjällstugan i god tid, kom förslagsvis direkt efter jobbet. Är det afterski så är det. Ladda upp i baren tillsammans med Afterski-bandet innan det är dags för de tre bröderna att gå på scen.
Antingen bokar du den norrlandsinspirerade trerättersmenyn som är gjord för kvällen. Då sitter du dessutom på bästa plats och vi lovar att du kommer att bli riktigt blänten. Eller så väljer du att boka showbiljett och hänger i baren, tidigt under kvällen med afterskibandet och därefter under hela showen. Glöm inte att boka din biljett i förväg, annars får du stå ute i kylan.
Avsluta kvällen med drinkarna som i vanliga fall bara finns i pisten, baren är öppen länge. Om stämningen är på sin absoluta höjd kan du säkert ta en hojt eller en Zingo med bröderna. Kanske drar de några historier om hur de dräper "bjärnar" och har räddat stockholmare i pisten.
Välkommen till Göteborgs enda afterski!

Lokal: Kajskjul 8

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

lördag, 18 november 2017 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

565 - 995

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad