Menu

Den Ofrivilliga Divan - Petra Mede

Göteborg

Kajskjul 8
lördag, 7 oktober 2017 kl:18:30

Biljetter till Den ofrivilliga divan - Petra Mede, 2017 Göteborg
Innanför galaklänningen

Möt Petra Mede – den före detta dansaren som dök upp från ingenstans, gjorde succé som komiker, och plötsligt befann sig i en värld av galor, festivaler och TV-sändningar med hundratals miljoner tittare.

Men vad säger egentligen Petra själv, när hon inte läser upp röstningsresultat eller delar ut Guldbaggar? Vem döljer sig egentligen bakom Gaultierklänningarna och de ironiska skämten? Vet någon det – vet hon ens själv?

För första gången står Petra Mede ensam på scen i över en timme och gör ett försök att bringa klarhet i tillvaron. Hur hämtar man sig till exempel efter en uppväxt i Göteborg? Det blir en rapp föreställning med grubblerier, bryderier och en del sång – men allra mest den träffsäkra humor som blivit Petras kännetecken och gjort henne till en av landets klarast lysande stjärnkomiker.


MAT & BILJETTER
Du kan köpa en matmenybiljett inkl. föreställning eller
enbart föreställningsbiljett med möjlighet att köpa till en
delikatessbricka.
Våra kockar har komponerat en meny som ackompanjerar föreställningen på bästa sätt. Du kan beställa två- eller trerättersmeny där du väljer till en dessert. Till huvudrätt väljer du mellan fisk, kyckling eller vegetariskt. Dryck kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats.
Läs mer om meny och dryck a href="http://www.kajskjul8.se/Evenemang/PetraMede">här



OBS! Praktisk information

Showdatum 6 & 7 oktober

Läs mer om hålltider, priser och menyer här

Bordsplacering görs i bokningsordning. Matgäster placeras framför showgäster.

Betalda biljetter återlöses ej.

Vid ombokning utgår en ombokningsavgift på 125kr/bokning. Vid ombokning får du ett nytt bokningsnummer och hamnar således på ny plats i bokningsordningen. Mellanskillnader i pris återbetalas ej vid ombokning.

Vid telefon- & mailbokning utgår en administrativ avgift på 45 kr.

Åldersgräns 18 år.

För att ta del av försköpserbjudanden, nyheter och exklusiva tävlingar, anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck.


VIKTIGT:

Skriv in både för- och efternamn samt telefonnummer vid bokning. Onlineförsäljningen stänger kl 12.00 dagen före varje föreställning, efter det hänvisar vi till biljettbokningen på Kajskjul 8.

Trots att en föreställning är "utsåld" kan det finnas biljetter kvar då vi ibland får avbokningar i sista minut. Du kan alltid ringa Kajskjul 8 på för att se om det finns platser kvar den dag du önskar.



Kontakta Kajskjul 8
Telefon: 031-10 75 50
E-post: bokning@kajskjul8.se.
www.kajskjul8.se

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

lördag, 7 oktober 2017 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

860

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad