Menu

Din J-La Fegis

Göteborg

Kajskjul 8
fredag, 16 mars 2018 kl:21:00

Nu är det klart! För första gången sätter succéduon upp sin föreställning ”Din J-vla Fegis i Göteborg. Den får göteborgspremiär på Kajskjul 8 den 16 mars 2018. Björn A Ling och Johan Östling är skådespelarna kända från succéserien ”Ack Värmland” och långfilmer som ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen” m.fl.

Föreställningen ”Din J-vla Fegis” svingar vilt bland den svenska fegheten och är en hyllning till livet och konsten att ta vara på det. Allt kryddat med en stor portion värmländsk humor och musik. Vi verkar alla vara experter på att inte våga säga ifrån eller ifrågasätta. Vi vill alla ha ett bekvämt liv och tar den enklaste vägen dit. Vi lånar pengar till en lyckad fasad, precis som alla andra, och puttrar runt i våra stadsjeepar. Precis som alla andra. För vad skulle folk tro om jag faktiskt gjorde ett eget val?

Nu gästar skådespelarduon Göteborg och närmare bestämt Kajskjul 8 för två föreställningar den 16 + 17 mars 2018.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

fredag, 16 mars 2018 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

775

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad