Menu

ARVINGARNA - Hits, återblickar & party

Göteborg

Kajskjul 8
lördag, 27 oktober 2018 kl:21:30

Arvingarnas krogshow bjuder på en kavalkad av hits, härliga minnen och en festlig kväll. Vi bjuds på deras egna musik, men det lär säkert bli en och annan cover. Som en extra krydda hälsar dessutom Arvingarna våra sittande matgäster varmt välkomna i början av kvällen med ett kortare och intimt framträdande. Efter spelningen står förstås baren öppen till sent och serverar drycker av alla de slag tillsammans med skön musik.

MENY
Du kan köpa en 3-rätters menybiljett inklusive föreställningen eller enbart biljett till föreställningen. Våra kockar har satt ihop en meny som ackompanjerar kvällens föreställning. Som en extra krydda hälsar dessutom Arvingarna dig som matgäst varmt välkommen med ett kortare och intimt framträdande i början av kvällen. Drycker till maten kan du köpa i förväg tillsammans med biljetten, eller beställa vid bordet.
TILL MENYN

KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
18.15 Dörrarna öppnas! Menygäster välkomnas
19.00 Till bords. Middagen serveras och varvas med kortare framträdanden
20.30 Ankomst för gäster med biljett utan meny
21.30 Showtime!
23.00 Bar med musik till sent

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menygäster placeras framför showgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Rullstolsplatser finns och bokas via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

lördag, 27 oktober 2018 kl: 21:30

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

465kr - 895kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad