Menu

TIMO RÄISÄNEN - EN TIMOKONSERT

Göteborg

Kajskjul 8
lördag, 11 maj 2019 kl:18:00

TIMO RÄISÄNEN - EN TIMOKONSERT.
Efter en bejublad sommarturné och slutsålda konserter både i Stockholm och Göteborg kommer nu Timo Räisänen till Kajskjul 8 för två spelningar den 10 och 11 maj. Konserten är uppdelad i tre set. Han inleder med ett set solo, fortsätter med sina folkkära tolkningar av Ted Gärdestads låtar och avslutar kvällen med ett set tillsammans med hela sitt band.


Med en stark närvaro och personliga låtarrangemang har Timo Räisänen tagit positionen som en av landets främsta artister, inte minst på scen. Han kommer att bjuda på det bästa ur sin starka låtkatalog, personliga tolkningar av andra artister och en del nya låtar. Allt kryddat med underhållande mellansnack. Det kommer att bli en magisk helkväll med Sveriges indiekung.
Läs mer om föreställningen HÄR

KVÄLLENS MENY
En helkväll tillsammans med Timo Räisänen smakar ännu bättre om du bokar kvällens meny. Våra kockar med nye köksmästaren Daniel Littorin har komponerat en meny som harmonierar med föreställningen. Ett dryckespaket som förhöjer smakerna kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats.
TILL MENYN

KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
18.00 Dörrarna öppnas. Menygäster välkomnas
19.00 Till bords. Middagen serveras.
19.30 Ankomst för gäster med biljett utan meny
20.30 Akt 1
21.30 Paus
22.15 Akt 2
23.30 Bar & musik till sent

Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.


Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

lördag, 11 maj 2019 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 895kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad