Hilarious Stand-Up Med Emma Knyckare

Kajskjul 8Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I sommar tar några av landets roligaste komiker vägen om hamnen i Göteborg. Kajskjul 8 satsar på välkända och omtyckta namn som bland annat Emma Knyckare, Ann Westin, Kodjo Akolor, Hasse Brontén, Lennie Norman och Robin Paulsson m.fl..

Nu är det dags för några av landets främsta komiker att komma till västkusten. Lördagar från och med den 29 juni och fram till den 17 augusti satsar Kajskjul 8 stort på stand-up med bland andra Emma Knyckare, Ann Westin, Kodjo Akolor, Hasse Brontén, Lennie Norman och Robin Paulsson. Det är den Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” som flyttar in på Kajskjul 8:s Sommarbistro med några av landets vassaste komiker. Sommarens lördagskvällar lär bli välbesökta när de stora namnen kommer på besök och dessutom får sällskap av rookies och supports. Allt för att stegra stämningen under kvällen, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker.

Serveringen öppnar kl 18 och stand-up showen börjar 20.00 med en presentation och lite lätt uppvärmning av kvällens MC, sedan snabbt in på kvällens rookie som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att upptäcka morgondagens stjärna. Därefter kommer kvällens support och tänjer på skrattmusklerna inför aftonens headline som entrar scenen.
Läs mer om artisterna och vilka datum dem kommer till oss här

Biljettpris förköp 110 kr, köp vid dörren 130 kr.

För att säkra din matplats så kom i tid.
Begränsat antal sittplatser.
Är ni från 10 personer och uppåt så kan ni ringa för att reservera matplatser på 031-107550.
Betalda biljetter återlöses ej.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-17 00:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Emma Knyckare

Emma Margareta Knyckare, ursprungligen Andersson, född 14 juli 1987 i Rolfstorp i Halland, är en svensk komiker och programledare i radio.


Knyckare har medverkat i flera radioprogram i Sveriges Radio P3 så som Morgonpasset och Tankesmedjan, i vilket hon var en av de fasta programledarna. År 2013 var hon, tillsammans med Sarah Dawn Finer och Kodjo Akolor, programledare för Musikhjälpen i samma kanal. I slutet på december 2013 meddelades det hon ska lämna Tankesmedjan och få sitt eget radioprogram. Programmet med namnet Knyckare i P3 började sändas den 13 januari 2014.


Knyckare har även medverkat i humorprogram på TV som Telefonpiraterna och Extra! Extra!. Hon uppträder som stand-up-komiker på klubbar som Raw Comedy Club, Bajsnödigt och Oslipat.


Knyckare medverkar i podcasten Åtties Mutant Ninja Komiker! tillsammans med Johannes Finnlaugsson, Nils Lind och Filip Andersson, och är också krönikör i ETC Göteborg.


Efternamnet Knyckare antog hon då hon och hennes dåvarande pojkvän ville ha ett gemensamt efternamn.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook