Arvingarna 30 År - I Takt Med Tiden

Kajskjul 8Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I höst firar Arvingarna sina första trettio år med en helt ny krogshow på Kajskjul 8. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första osannolika åren. Arvingarna kommer att bjuda på oförglömliga minnen och hits som ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”, en del covers och nya låtar som Mellosuccén ”I Do”. Som en extra bonus gör Arvingarna ett kortare personligt framträdande för våra sittande matgäster. Efter showen kan du ta ett glas i baren och njuta av sköna hits. På fredag- och lördagskvällar spelar dessutom vår DJ med möjlighet till dans.

Med tanke på framgångarna med Melodifestivalen, Diggiloo-turnén och den nya skivan samt att showen i höstas snabbt sålde slut lär det bli tryck på försäljningen även för årets show. Totalt står de på scen under 22 kvällar mellan 20 september och 23 november.


Välkommen till en helkväll där de sammanfattar sin sanslösa karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden.
Läs mer om föreställningen

Våra kockar har komponerat en trerättersmeny speciellt för kvällen. Eftersom det är ett trettioårsjubileum har vi gjort en lite festligare och mersmakande meny som höjer kvällens upplevelse ytterligare.
Läs mer om menyn

Komplettera din middag med vårt utvalda dryckespaket som förhöjer smakerna. Det kan du köpa i förväg tillsammans med maten eller beställa vid bordet.


KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
18.00      Dörrarna öppnas. Menygäster välkomnas
19.00      Till bords. Förrätten serveras
19.40      Förshow - middagsgäster
20.10      Huvudrätt & dessert serveras samt att showgäster är välkomna
20.30      Senast ankomsttid showgäster
21.45      Showtime
23.15      DJ fre/lör
Till sent  Tack för ikväll!

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-01 00:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Arvingarna

Arvingarna, Eloise på Spotify

Eloise

Eloise

Arvingarna, Semester på Spotify

Semester

Semester

Arvingarna, Kung i stan (The Wanderer) på Spotify

All Included

Kung i stan (The Wanderer)

Arvingarna är ett svenskt dansband från Partille utanför Göteborg som bildades 1989 och som deltagit i den svenska Melodifestivalen 1993, 1995, 1999, och 2002. De framförde 1993 bidraget Eloise, som vann, och fick därmed representera Sverige i Eurovision Song Contest 1993, där bidraget slutade på sjunde plats. År 1999 sjöng de bidraget Det svär jag på och under framträdandet fungerade inte Casper Janebrinks mikrofon, varför gruppen fick framföra sitt bidrag på nytt och då med fungerande mikrofoner.


Maj 2009 medverkade Lasseman på Streaplers 50-års Jubileumsshow live på Liseberg där han bland annat sjöng låten "Bara femton år" och spelade akustisk gitarr på låten "Jag har en dröm".


Tommy Carlsson (född 7 augusti 1968) är trummis och sångare. Han är äldre bror till Kim Carlsson och son till Hasse Carlsson, sångare i Flamingokvintetten.


Casper Janebrink (född 2 januari 1970) är basist och sångare. Han sjöng bland annat låten "Eloise", vinnare i Melodifestivalen 1993. Han är son till Dennis Janebrink, basist i Flamingokvintetten. Han har även en halvbror, Christopher Janebrink, som spelar trummor i det svenska dansbandet Glennartz.