Menu

Arvingarna 30 År - I Takt Med Tiden

Göteborg

Kajskjul 8
fredag, 22 november 2019 kl:00:00

I höst firar Arvingarna sina första trettio år med en helt ny krogshow på Kajskjul 8. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första osannolika åren. Arvingarna kommer att bjuda på oförglömliga minnen och hits som ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”, en del covers och nya låtar som Mellosuccén ”I Do”. Som en extra bonus gör Arvingarna ett kortare personligt framträdande för våra sittande matgäster. Efter showen kan du ta ett glas i baren och njuta av sköna hits. På fredag- och lördagskvällar spelar dessutom vår DJ med möjlighet till dans.

Med tanke på framgångarna med Melodifestivalen, Diggiloo-turnén och den nya skivan samt att showen i höstas snabbt sålde slut lär det bli tryck på försäljningen även för årets show. Totalt står de på scen under 22 kvällar mellan 20 september och 23 november.


Välkommen till en helkväll där de sammanfattar sin sanslösa karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden.
Läs mer om föreställningen

Våra kockar har komponerat en trerättersmeny speciellt för kvällen. Eftersom det är ett trettioårsjubileum har vi gjort en lite festligare och mersmakande meny som höjer kvällens upplevelse ytterligare.
Läs mer om menyn

Komplettera din middag med vårt utvalda dryckespaket som förhöjer smakerna. Det kan du köpa i förväg tillsammans med maten eller beställa vid bordet.


KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
18.00      Dörrarna öppnas. Menygäster välkomnas
19.00      Till bords. Förrätten serveras
19.40      Förshow - middagsgäster
20.10      Huvudrätt & dessert serveras samt att showgäster är välkomna
20.30      Senast ankomsttid showgäster
21.45      Showtime
23.15      DJ fre/lör
Till sent  Tack för ikväll!

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

fredag, 22 november 2019 kl: 00:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad