Menu

Nära Andreas Weise

Göteborg

Kajskjul 8
onsdag, 16 oktober 2019 kl:00:00

bNära Andreas Weise/b
Vinnaren av Stjärnornas Stjärna 2019 heter Andreas Weise, en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Efter vinsten i Stjärnornas Stjärna så har Andreas Weise inte direkt legat på latsidan. Han har arbetat i studion med att färdigställa sin nya singel, skrivit fler låtar, gigat, varit med familjen samt fokuserat på att sänka sitt handicap på golfbanan. Nu är det även klart att Weise beger sig ut på en omfattande höstturné. Med sig på turnén har han ett eget band och enda stoppet i Göteborg blir på Kajskjul 8 den 16 oktober. Nyligen släppte han singeln ”My Love Runs Deep” . Det är första singelsläppet på länge och är en modern poplåt som är skriven av Weise själv tillsammans med låtskrivarna David Fremberg och Alexander Holmgren. För produktionen står Fredrik Sonefors (Norlie KKV, Hanna & Liamoo m.fl).
Varmt välkomna till en personlig och nära kväll tillsammans med Andreas Weise.

a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/underhallning/andreas-weise-nara-meny/TILL MENYN/a

bKVÄLLENS UPPLÄGG /bcirkatider
18.00 Dörrarna öppnas, menygäster välkomnas
18.30 Showplatsgäster välkomnas
19.00 Senast ankomsttid för showplatsgäster
20.00 Andreas Weise & Co på scen
21.30 Bar & musik

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menygäster placeras framför showgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

onsdag, 16 oktober 2019 kl: 00:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad