Menu

Hilarious Stand-Up Med Thomas Petersson

Göteborg

Kajskjul 8
söndag, 24 november 2019 kl:00:00

Höstens Hilarious Stand-up

I höst återkommer Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” med några av landets grymmaste komiker till Kajskjul 8. Räkna med roliga söndagar där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Dörrarna öppnas kl. 16.00 för våra matgäster, 17.00 välkomnar vi våra entrégäster. Stand-up kvällen börjar kl 18.00 med en liten lätt uppvärmning och en presentation av kvällens komiker med kvällens MC. Efter det snabbt in på kvällens rookie som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar vi in kvällens support som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen. Vid 20-tiden kan du antingen varva ner, då går vi från snack till musik i baren.

a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/show/hostens-stand-up/ Läs mer om artisterna och vilka datum dem kommer till oss här /a

KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
16.00-16.30 Matgäster välkomnas
17.00-17.30 Entrégäster välkomnas
18.00-20.00 Hilarious Stand-Up

Bordsplacering görs i bokningsordning. Menygäster placeras framför showgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

söndag, 24 november 2019 kl: 00:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad