Menu

Eric Gadd | Gadd, Hopp Och Kärlek

Göteborg

Kajskjul 8
fredag, 27 mars 2020 kl:18:00

Eric Gadd behöver ingen närmare presentation med sina 32 år i branschen och nu är det dags att ge ut nytt material. Den 6 december släpps EP:n “GADD”, som är den första i ordningen av tre, och innehåller splitternya låten ”Frigolit”. Förutom nya låten innehåller den ”My Personality 2020”, ”Do You Believe In Me Acoustic”, ”Stockholm Står Kvar Akustisk” och ”The Right Way Acoustic”. Därefter kommer Eric ge ut ytterligare två EP:s med namnen ”HOPP” och ”KÄRLEK”.

Vad vore en konsert som sammanfattar över trettio år, utan mat och dryck som slår an tonen för kvällen? Vi bjuder på två välkomponerade rätter av våra kockar och köksmästaren Daniel Littorin.
a target=_blankhref= https://kajskjul8.se/underhallning/eric-gadd-gadd-hopp-och-karlek-meny/ Läs mer om menyn /a

Komplettera din middag med vårt utvalda dryckespaket som förhöjer smakerna. Det kan du köpa i förväg tillsammans med maten eller beställa vid bordet.

Köp till din garderobsbiljett i samband med biljetten för 25 kr, på plats 30 kr.

bKVÄLLENS UPPLÄGG /bcirkatider
18.00 Dörrarna öppnas
18.45 Till bords
19.00 Förrätten och huvudrätt serveras till menygäster
19.00 Konsertgäster välkomnas
19.30 Senast ankomsttid för konsertgäster
20.30 1:a set
21.30 Paus
21.50 2:a set
23.00 Bar & Musik
01.00 Tack för i kväll

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menyplatsgäster placeras framför showplatsgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

fredag, 27 mars 2020 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad