Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 17:00

Hilarious Stand-Up Med Ann Westin

Kajskjul 8Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Fem söndagar med Hilarious Stand-up på Kajskjul 8.

Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” kommer med några av landets grymmaste komiker till Kajskjul 8. Var och en med sina egna tänkvärda vardagsbetraktelser. Räkna med roliga helkvällar där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Vi börjar med en liten lätt uppvärmning då MC presenterar komikerna. Efter det snabbt in på en förkomiker som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar vi in supporter som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen.

bSöndagen 3 maj 2020/b
Headliner – bAnn Westin./b Hon är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”.
MC - bAnders Kettunen/b som har uppträtt med dom flesta stora namnen i Sverige och drivit flera ståuppklubbar dom senaste 10 åren. Med sin långa erfarenhet kommer han att lotsa er genom kvällen.
bIsak Jansson/b är kvällens support. Han är utan tvekan en av landets absolut skickligaste komiker som finns idag. Allt han rör vid blir till komediguld.

Söndagarna blir helkvällar med flera kända namn och ett gäng rookies och supporters.
a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/show/hilarious-stand-up/ Läs mer om föreställningarna/a

Våra kockar har komponerat speciella rätter för varje kväll.
a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/underhallning/hilarious-stand-up-meny/ Läs mer om menyn/a

bKVÄLLENS UPPLÄGG /bcirkatider
17.00 Matgäster välkomnas
17.30 Senast ankomsttid för matgäster - middagen serveras
18.00 Entrégäster välkomnas
18.30 Senast ankomstid för entrégäster
19.00 Hilarious Stand-Up
21.00 Bar & musik

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menyplatsgäster placeras framför showplatsgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon. Platser bokas fram till 14.00 aktuell söndag, därefter köp vid dörr. Pris köp vid dörr: 345 kr.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-03 17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: