Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

Förfest Med Thomas Järvheden

Kajskjul 8Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bVärldspremiär!/b

På fansens begäran kommer komikern Thomas Järvheden till oss med sin första musikturné någonsin. I tider av lättkränkthet och ibland överdriven pk-ism, kan det vara skönt att få ladda ur med motsatsen. Välkomna till en helkväll, där Järvheden sjunger även sina värsta/roligaste låtar.

Thomas är sedan över 20 år tillbaka, en av Sveriges populäraste komiker. Han blev tidigt prisbelönad för sin träffsäkra komik, bland annat med utmärkelsen ”Årets manlige komiker”.
Mellan 2007 och 2011 hade han flera egna tv-program på tv som t.ex. “Grillad” och “Ståupp” i SVT, och satt som ständig lagledare i humorprogrammet i TV3:s ”ExtraExtra”.

Hans musikalitet har vi sett prov på som flerfaldig gäst i ”Så ska det låta” och ”Dobidoo”. Utöver det har fokuset legat på scenunderhållning, där Thomas unika mix av stand-up och musik rönt stora framgångar. Här kan nämnas turnéer som ”Seriöst roligt”, ”Från Big Bang till happy ending”, ”Vuxenkruxet” och ”Bra mycket sämre!”
Hans nästan orimligt fina sångröst har också tagit honom till musikalscenen, där han så sent som 2019 gjorde en kritikerrosad Mr Warbucks i ”Annie” på Lorensbergsteatern. Till hösten 2020 gör han huvudrollen i operetten Glada änkan, i Malmö!

Kockarna har tagit fram en speciell rätt för denna spelning. a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/underhallning/thomas-jarvheden-forfest-med-thomas-jarvheden-meny/ Läs mer om menyn /a

Du kan förköpa kaffe och dessert för ett billigare pris än om du beställer det på plats (gäller endast matgäster).

Köp till din garderobsbiljett i samband med biljetten för 25 kr, på plats 30 kr.

bKVÄLLENS UPPLÄGG/b cirkatider
18.00 Dörrarna öppnas - gästerna välkomnas
18.30 Senast ankomsttid
19.00 Middagen serveras
19.40 Akt 1
20.20 Paus
Dessert serveras
20.50 Akt 2
21.30 Baren är öppen
Tack för ikväll

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Matgäster placeras framför showplatsgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-07 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: