Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

Eric Gadd | Gadd, Hopp Och Kärlek

Kajskjul 8Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Eric Gadd behöver ingen närmare presentation med sina 32 år i branschen och nu har han äntligen gett ut nytt material. Den 6 december släpptes EP:n “GADD”, som är den första i ordningen av tre, och innehåller nya låten ”Frigolit”. Förutom nya låten innehåller den ”My Personality 2020”, ”Do You Believe In Me Acoustic”, ”Stockholm Står Kvar Akustisk” och ”The Right Way Acoustic”. Därefter kommer Eric ge ut ytterligare två EP:s med namnen ”HOPP” och ”KÄRLEK”.

Vad vore en konsert som sammanfattar över trettio år, utan mat och dryck som slår an tonen för kvällen? Vi bjuder på två välkomponerade rätter av våra kockar och köksmästaren Daniel Littorin.
a target=_blankhref= https://kajskjul8.se/underhallning/eric-gadd-gadd-hopp-och-karlek-meny/ Läs mer om menyn /a

Komplettera din middag med vårt utvalda dryckespaket som förhöjer smakerna. Det kan du köpa i förväg tillsammans med maten eller beställa vid bordet.

Du kan förköpa kaffe och dessert för ett billigare pris än om du beställer det på plats.

Köp till din garderobsbiljett i samband med biljetten för 25 kr, på plats 30 kr.

bKVÄLLENS UPPLÄGG /bcirkatider
18.00 Dörrarna öppnas, menygäster välkomnas
18.45 Till bords
19.00 Förrätten och huvudrätt serveras till menygäster
19.00 Konsertgäster välkomnas
19.30 Senast ankomsttid för konsertgäster
20.30 1:a set
21.30 Paus
21.50 2:a set
23.00 Bar & Musik
01.00 Tack för i kväll

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menyplatsgäster placeras framför showplatsgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-16 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Eric Gadd

Eric Gadd, The Right Way på Spotify

Gaddamn - The Ultimate Collection

The Right Way

Eric Gadd, Vi kommer aldrig att förlora på Spotify

Melodifestivalen 2013

Vi kommer aldrig att förlora

Eric Gadd, Do You Believe In Me - Radio Edit på Spotify

Svensk sommar

Do You Believe In Me - Radio Edit

Eric Gadd, egentligen Carl Erik Gudmund Sojdelius, född 31 juli 1965 i Uppsala, är en svensk sångare och låtskrivare.


Gadd föddes i Uppsala men växte upp först i Visby på Gotland och flyttade sen som nioåring med familjen till Vallentuna utanför Stockholm där han tillbringade resten av sina uppväxtår. Han debuterade i eget namn med albumet Hello (1987) och singeln "Ett ensamt hjärta". Känd i vidare kretsar blev han två år senare med albumet Hurra du lever - Pang du är död, ett starkt Prince-influerat men ändå personligt knippe sånger med hårt sväng och stark teatral auktoritet. Han har sedan dess varit en av de starkaste profilerna på den svenska soulmusikscenen. 1991 släppte han den engelskspråkiga skivan Do You Believe in Gadd?, och han höll sig därefter till att skriva låtar på engelska, ända fram till 2008 då han återgick till svenska texter på albumet Stockholm står kvar men jag ligger.


Eric Gadd tävlade i den första deltävlingen i Melodifestivalen 2013 den 2 februari 2013 med bidraget "Vi kommer aldrig att förlora". Detta bidrag skrev han tillsammans med Thomas Stenström och Jacob Olofsson. Bidraget tog sig vidare till Andra chansen och slutade där på åttonde och sista plats. Låten testades på Svensktoppen den 10 mars samma år men kom inte in på listan.