Inställt!

Hilarious Stand-Up Med Mikael Tornving & Henrik Hjelt

Kajskjul 8Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bHilarious Stand-up på Kajskjul 8 /b

Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” kommer med några av landets grymmaste komiker till Kajskjul 8. Var och en med sina egna tänkvärda vardagsbetraktelser. Räkna med roliga helkvällar där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Vi börjar med en liten lätt uppvärmning då MC presenterar komikerna. Efter det snabbt in på en förkomiker som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar vi in supporter som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen.

bSÖNDAG 29 NOVEMBER 2020/b
Headliner – bMikael Tornving & Henrik Hjelt/b
Henrik Hjelt är Mr ”Parlamentet”. Känd från ”Time out” och “Playa del sol”. Henrik Hjelt är känd för den breda massan tack vare sin breda karriär. Henrik är skådespelare som vid sidan av teater och film även arbetar som kreatör och regissör inom reklamfilm och radioreklam. För den yngre generationen är han kanske mest känd för sin medverkan i julkalendern ”Håkan bråkan”.

Komikern Mikael Tornving är även en utav inventarierna i kultfilmerna om Johan Falk där han spelar chefen för GSI (gruppen för särskilda insatser.) Ett axplock av tv-serier han har medverkat i är bland andra, Parlamentet, Playa del Sol, Partaj, Snn News, Melodifestivalen, listan tar aldrig slut. Nu kommer han för första gången till Hilarious och Kajskjul 8.

MC denna dag är bMartin Svensson/b, en av Sveriges mest bokade komiker, hans vardagsnära humor med massor av igenkänning gör succé var han än uppträder.

Det blir helkvällar med flera kända namn och ett gäng förkomiker och supporters.
a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/show/hilarious-stand-up/ Läs mer om föreställningarna/a

Våra kockar har komponerat speciella rätter för varje kväll.
a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/underhallning/hilarious-stand-up-meny/ Läs mer om menyn/a

Köp till din garderobsbiljett i samband med biljetten för 25 kr, på plats 30 kr.

bKVÄLLENS UPPLÄGG /bcirkatider
17.30 Matgäster välkomnas
18.00 Senast ankomsttid för matgäster - maten serveras
18.00 Entrégäster välkomnas
18.30 Senast ankomstid för entrégäster
19.00-21.00 Hilarious Stand-Up
21.00- Drink vid bordet & musik

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menyplatsgäster placeras framför showplatsgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon. Platser bokas fram till 10.00 aktuell showdag, därefter köp vid dörr i mån av plats. Pris köp vid dörr: 345 kr.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-11-29 17:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: