Menu

Stefan Andersson - Flygblad Över Berlin

Göteborg

Kajskjul 8
fredag, 29 januari 2021 kl:00:00

b FLYGBLAD ÖVER BERLIN /b

Efter utsålda hus under 2019 och 2020 kan vi nu glädjande berätta att Stefan Anderssons succéföreställning ”Flygblad över Berlin” kommer tillbaka till Kajskjul 8 i januari 2021.
Föreställningen ”Flygblad över Berlin” handlar om människor som följde order och de som följde sitt hjärta. Vi får stifta bekantskap med statsmän, spioner, kullagersmugglare, soldater, civila och Stefans egen morfar som flydde från Norge till Sverige. Stefan Andersson har lagt ett pussel av minnen, intervjuer, artiklar och arkivmaterial. Detta har skapat en underhållande och emotionellt stark föreställning som berör hela vårt känsloregister. Med musik, allvar och kärleksfull humor, tar Stefan Andersson oss från Per-Albin Hanssons radiotal när kriget bröt ut till sista krigsdagen då den tyska ubåten 3503 dök upp i Göteborgs skärgård. Välkommen till en tid vi inte får glömma.

bKVÄLLENS MENY/b
Föreställningen blickar tillbaka, men här i köket tänker vi nytt, fast med klassiska råvaror och smaker. Njut av föreställningen och vår trerättersmeny, skapad med en gnutta inspiration från Stefan Anderssons berättelser, just för denna kväll.
a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/underhallning/stefan-andersson-flygblad-over-berlin-meny//TILL MENYN/a

bKVÄLLENS UPPLÄGG /bcirkatider
18.00 Välkommen till Kajskjul 8! Dörrarna öppnas!
18.50 Till bords
19.00 Stefan välkomnar från scen - förrätten serveras
19.40 Huvudrätt serveras
20.20 Akt 1
21.20 Dessert & kaffe serveras
22.00 Akt 2
23.00 Drink vid bordet

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Betalda biljetter återlöses ej. Rullstolsplatser finns och bokas via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

fredag, 29 januari 2021 kl: 00:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad