Menu

Arvingarna - I Takt Med Tiden

Göteborg

Kajskjul 8
lördag, 8 maj 2021 kl:18:00

Arvingarnas bejublande succéföreställning ”I takt med tiden” kommer tillbaka till Kajskjul 8!

Krogshowen är ett generöst tack till fansen. Det blir en storslagen och välregisserad show som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Bandet kommer att bjuda på oförglömliga minnen och mängder av hits, självklart ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”. Vem vill inte höra Mellosuccén ”I Do”. Detta varvat med enstaka covers och nya låtar. Som en extra bonus gör Arvingarna ett kortare personligt framträdande för våra sittande matgäster. Efter showen kan du ta ett glas i baren och njuta av sköna hits som spelas av vår DJ, det är bara att dansa loss.
Välkommen till en fartfylld helkväll!

KVÄLLENS MENY
Våra kockar har komponerat en trerättersmiddag speciellt för kvällen. Eftersom det är ett trettioårsjubileum har vi gjort en lite festligare och mersmakande meny som höjer kvällens upplevelse ytterligare. a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/underhallning/arvingarna-i-takt-med-tiden-meny/ Läs mer om menyn /a

bKVÄLLENS UPPLÄGG/b
18.00 Dörrarna öppnas, middagsgäster välkomnas
19.00 Till bords, förrätten serveras
19.40 Förshow för middagsgäster
20.10 Huvudrätt & dessert serveras
20.30 Showplatsgäster hälsas välkomna
21.00 Senast ankomst för showplatsgäster
21.45 Showtime
23.15 Drink vid bordet
Tack för ikväll!

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

lördag, 8 maj 2021 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad