kl: 18:30

Made In China

Kajskjul 8Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

KAJSKJUL 8 OCH STEFAN ANDERSSON PRESENTERAR:
Made in China

Historiska musikföreställningen Made in China med Stefan Andersson, är dundersuccén som spelats för fullsatta salonger under två säsonger. Efter stående ovationer och strålande recensioner lägger Made in China nu åter till på Kajskjul 8. Nypremiär fredagen den 15 januari 2016.
För tredje året i rad har du chansen att kliva in genom Kajskjul 8’s saltstänkta dörrar – rätt in i Göteborg under Svenska Ostindiska Companiets storhetstid. Stefan Andersson och hans ensemble lotsar dig fram genom historien med mycket humor, starka känslor och fantastisk musik.
Från Göteborgs hamn lägger Ostindiefararen ut, fullastad med framtidstro och äventyrslust men också oro och svåra farväl till dem som lämnas hemma. Vad väntar? Ses vi någonsin igen?
Lyssna till de både fängslande och underhållande berättelserna om nioårige ”Skeppsråttan”, besättningsmannen Magnus Hising och andra intressanta personer. Följ med på deras makalösa resa till Qing-dynastins Kina där både pirater och andra högst osannolika figurer väntar. En resa där sanna händelser blandas med humor, musik, fria tolkningar och rena fantasier.
Mellan akterna serveras en välsmakande 3-rättersmeny, komponerad av vår skicklige köksmästare Fredrik Wall.

Välkommen på en oförglömlig och saltstänkt helkväll med oss på Kajskjul 8!

Medverkande:
Stefan Andersson
Magnus ”Moffa” Thörnqvist
Sebastian Hankers
Anders ”Pipistrello” Rönnefors
Gunnar Pedersen
med flera.

Manus, musik & regi: Stefan Andersson
Producent: Stefan Andersson & Kajskjul 8

Maten
Kajskjul 8 tillagar med varsam hand årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat som bas. Vi har även förmånliga dryckespaket som kan köpas till.


3-RÄTTERSMENY

Förrätt
Skaldjurskaka – toppad med brännvinsgravad rom

Huvudrätt
Mustig Sjömansgryta – med buljongkokt, örtvänd & ugnsbakad potatis samt rotsaker, picklade rödbetor & saltgurka

Dessert
Husets Äpplepaj – med kardemummagrädde

Kaffe

---------

HELKVÄLLENS UPPLÄGG
OBS – Cirkatider!

18.30-18.45 Dörrarna öppnas – gästerna välkomnas.
Middagen varvas med underhållning i två akter.
23.15 Musik, baren öppen.
01.00 Kajskjul 8 stänger.

Lokal: Kajskjul 8

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-01-23 18:30


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Packhusplatsen 11


Fler tillfällen:Stefan Andersson

Stefan Andersson, Sorito Town på Spotify

Walk Right On

Sorito Town

Stefan Andersson, Catch the Moon på Spotify

Det Bästa Med

Catch the Moon

Stefan Andersson, Svenska liljor på Spotify

Skeppsråttan

Svenska liljor

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!
PRESS
19 feb
kl: 09:00

Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!

Den 11 mars är det premiär för humorgruppen Stallets måndagsklubb på Rival i Stockholm. Kvällarna kommer fyllas av humor, musik, sång och dans samt bjuda på en gedigen gästlista i form av William Spetz, Sissela Kyle, Fredrik Lindström, Johan Glans, Helena Bergström, Babben Larsson och Kristian Luuk. Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min...

Bild på Svergies Största Gammeldansevent Nordstadssvängen 23 Februari
PRESS
18 feb
kl: 12:50

Svergies Största Gammeldansevent Nordstadssvängen 23 Februari

En av de största gammeldanstävlingarna i Svergie lockar hundratals dansare traditionsenligt till Nordstan när Korpens Nordsstadssvängen drar igång den 23 februari. Dansare från hela Sverige sluter upp och tar en sväng i denna tävling tillika uppvisning. Det blir dansklassiker som Svingen, Mazurka, Schottis, Hambo, Vals, Familjevals, Pariserpolka och Tölösteppen, i bästa folklore...

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Hitta oss på Facebook