Menu

Pistvakt - Fjôl Av!

Göteborg

Kajskul 8
fredag, 14 december 2018 kl:18:00

Efter vinterns succé, nu blir det fler föreställningar med Pistvakt.

Efter vinterns succé med Pistvakt kan vi meddela att de tre bröderna är tillbaka veckorna innan jul, den 29 november till 15 december. Vi kan också avslöja att Jacob Nordenson, Tomas Norström och Lennart Jähkel alias bröderna Marklund just nu skriver på nytt material. Så försäkra dig om att fixa dina biljetter för att höra deras senaste historier och sånger.

Om Föreställningen

Visst håller de klassiska låtarna och skämten än, kultstatus är en understatement. Men gott folk, det är dags för ett nytt kapitel. Vi kan avslöja att det slipas på nya texter och låtar i uthuset i Svartlien. Under nio kvällar kring juletid kan du få njuta av dessa nya alster. Välkommen till en fantastiskt pjäxträff på Kajskjul 8 i Göteborg tillsammans med Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle, söner till den sedan länge försvunne diplompistvakten Stor-Erik. Räkna med en helkväll där de kommer att framföra såväl nya som gamla hits. Men de kommer inte ensamma, de tar med sig sitt band Pjäx Pistols och sina bedårande sångfåglar och kusiner ”The Klimtatjakka Chicks”. Spänn på er danspjäxorna och gör er redo för ett pärshkans Gaj & Partaj! Nu släpper vi biljetterna.

Om Pistvakt

Efter att ha gjort succé på teaterscenen blev Pistvakt en TV-serie som idag nått en närmast makalös kultstatus. TV-serien blev 2005 även långfilm, som blev det årets mest sedda svenska långfilm och 2001 kom även deras första skiva ”Gaj & Partaj”. Den la grunden till hundratals shower och konserter över hela landet.
Men det slutar inte där, de senaste åren har kärleken och intresset för Pistvakt ökat lavinartat (Ursäkta fjällvitsen). I publiken finns allt från barnsben till gråskägg. Skivan strömmas över 7 000 gånger varje dag, inte illa för en 18 år gammal skiva.

Bröderna Marklund spelas av Jacob Nordenson, Tomas Norström och Lennart Jähkel. För 22 år sedan iklädde sig tre av landets mest erkända skådespelare för första gången rollen som tre väldigt speciella bröder: Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle Marklund. Sagan om de tre bröderna har sedan dess bara vuxit i popularitet.

”Kajskjul 8 i Gbg är och har alltid varit ett favoritställe för mig, ser fram emot att få dansa och sjunga ännu en gång på denna fina krogscen. Ska börja skida ner efter midsommar, det är ju en bit från svartlien”. Olle

Datum / Tid

fredag, 14 december 2018 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Kajskul 8

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

645 - 1150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad