Menu

River View Yoga Day

Göteborg

Kongressalen (M)
lördag, 13 oktober 2018 kl:09:30

Välkommen till en dag i yogans tecken hos oss på Folkets Hus Göteborg!


Vi gästas av välkända yogalärare från staden och med utsikt över älven önskar vi dig en skön upplevelse på mattan. Oavsett om du är nybörjare eller van yogi är du varmt välkommen.


09:30-10:45 - Yoga för Folket! med Maria Cerboni
11:00-11:30 - Andning & Meditation - Johanna Alvin
11:30-12:45 - Lunch
12:45-14:45 - Vinyasa Flow - Johanna, Milla, Mariell och DJ Susanne
15:00-16:30 - Gongbad med Camilla Lindberg


Välj mellan att vara med hela dagen eller boka enstaka klasser.


När: Lördag 13 okt
Var: Kongressalen, Olof Palmes Plats 3 (Järntorget)
OBS: Medtag egen yogamatta.


Mer info om klasserna:


09:30-10:30 Yoga för Folket! med Maria Cerboni
Visionen med Yoga För Folket är att göra Yoga ännu mer lättillgängligt. Alla som vill prova skall kunna vara med. Erfarna utövare eller nybörjare, ensam eller i grupp. Det skall helt enkelt bli ett skönt yoga-häng i en fantastisk lokal.


Maria Cerboni har under flera år delat yoga på många olika platser runt om i världen och är omtyckt för hennes avslappnade och fria inställning till yoga. Hennes grundinställning är att yoga skall vara för alla, och sträcka sig bortom samhällsklasser, grupperingar och ideologier.


11.00-11.30 Andning & Meditation med Johanna Alvin
Välkommen att sitta ner en stund med ditt andetag och din inre värld.
Andetaget hjälper oss att centrera och fokusera och sedan landar vi uppmärksamheten i hjärtat och en meditation för att skapa plats i alla hjärtas rum. För en halvtimma får du möjligheten att stilla nervsystemet, lämna bruset utanför och vila i omtanke och kraft.


12.45-14.45 Vinyasa Flow med Milla Floryd, Mariell Ehlin, Johanna Alvin och DJ Susanne Svensson
Johanna, Mariell och Milla bjuder på en lekfull långklass i vinyasa flow tonsatt av DJ Susanne Svensson. Klassen ger alternativ till den både ovana och vana yogin och erbjudanden om utmaningar tas helt utefter dagens förutsättningar. Du får röra dig i alla riktningar och fyllas på med energi, styrka, lätthet, återhämtning och flöde - allt i en salig härlig blandning.


Milla Floryd har sin bakgrund i Hatha, akrobatik och just nu är hennes specialité flygande yoga, som hon också utbildar i. Du hittar henne på flera av Göteborgs Yogastudios. Likaså Mariell Ehlin hittar du på flertalet ställen i Göteborg och med sin breda erfarenhet inom yoga och undervisning är hon en mycket uppskattad lärare. Johanna Alvin driver egen studio och arbetar med utbildning, workshops, pt och klasser inom yoga. Susanne Svensson hittar du bakom de flesta DJ bås i stan då hon är en erfaren och uppskattad glädjespridare som får de flesta att vilja dansa.


15-16.30 - SOUND HARMONY
Kom med på en magisk ljudresa bland gongar och andra instrument. Det blir ett fint komplement och en skön avrundning på dagen. Ljudvibrationerna ger avslappning och förnyar och föryngrar kroppens självläkande system. Du finjusterar helt enkelt kroppen till att vibrera och resonera mer harmoniskt. Bara kom som du är, lägg dig bekvämt på mattan och låt ljuden beröra dig. Vi inleder med några mjuka, förberedande yogarörelser och riktar fokus inåt innan du bäddar in dig och följer med på en inre och yttre ljudresa. Varmt välkommen!
———
(Camilla Lindberg)
Camilla har lång erfarenhet av holistiska metoder och över 25 års egen erfarenhet av yoga. Hon är dipl inom yoga, meditation, sound/gong, reiki, friskvårdsterapi, rawfood, hälsocoachning m m. Hon driver Happy Yoga, där hon bl a undervisat regelbundet i kundaliniyoga i 12 år nu.
Camillas längtan att uttrycka sig kreativt har också lett henne till studier och jobb inom skrädderi och modedesign, inredning och design, information och kommunikation, samt rawfood och näring.

Datum / Tid

lördag, 13 oktober 2018 kl: 09:30

Plats

Göteborg, Kongressalen (M)

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50kr - 750

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad