kl: 18:00

En Färgsprakande Kärlekssymfoni

KonserthusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Konsert på Konserthuset.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-10-13 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Götaplatsen


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Kalle Bengtsson Är Årets Konditor
PRESS
13 okt
kl: 17:10

Kalle Bengtsson Är Årets Konditor

Kalle Bengtsson, till vardags konditor på Gothia Towers i Göteborg och medlem i Svenska Kocklandslaget, vann Årets Konditor 2017. Med segern fick han vinnartitlarna Årets konditor och Svensk mästare för professionella konditorer.
- Otroligt roligt och välförtjänt, Kalle är extremt duktig och målmedveten, säger Krister Dahl, Director of Concept & Development Food & Beverage på Gothia Towers.

Fem konditorer kvalificerade sig till finalen av Årets Kock 2017 som gick av stapeln den 12-13 oktober under Bak- & Chokladfestivalen på Stockholmsmässan.

Tävlingen bestod av tre delmoment där Kalle tolkade årets tema - natur - på ett sagolikt sätt, bland annat med tårtan Insjön som dekorerades av en trollslända i socker.

Juryns motivering till Kalle Bengtssons vinst:
"Lika energifullt och vackert som virvlande löv i en höststorm, arbetade årets vinnare under hela tävlingen. Med inspiration från naturen i varje detalj, tillsammans med en sällan skådad professionalism har vinnaren fått snurr på hantverket och fångat själen i det kreativa konditoryrket. Fantastiska bakverk, där naturen uttryckts på ett elegant sätt i både färg, form och smak, har trollbundit juryn."

- Kalle är så enormt professionell - det är en fröjd att få arbeta med honom och se hans målmedvetenhet, där varje träning har varit som en tävling. Jag vill även lyfta fram Fredrik Andersson, kock på Gothia Towers och Svenska Kocklandslagets ledare, som har varit ... Klicka för att läsa mer

Bild på Så Mycket Bättre-Aktuella Icona Pop Släpper Nytt Med Peking Duk!
PRESS
13 okt
kl: 10:50

Så Mycket Bättre-Aktuella Icona Pop Släpper Nytt Med Peking Duk!

Australiensiska electro-popduon Peking Duk, släpper idag låten"Let You Down". På nya singeln hör vi inga mindre än svenska popduon Icona Pop på sång. Singeln följer upp "Fake Magic", featuring AlunaGeorge, som har sålt platina i deras hemland och streamats över 15 miljoner gånger globalt.

Låten "Let You Down" handlar om ung romans och är en kärlekslåt för vår generation. Med en ljudbild där sylvassa syntslingor och åskande trummor möts tillsammans med emotionella sångvokaler och melankolisk lyrik.

Peking Duk berättar vad låten "Let You Down" betyder för dem:

"It is loosely based off the story in the movie Candy from Heath Ledger's perspective. We honestly just felt like the happy melodies would be far more interesting with a sad story through the lyrics. Weirdly, the story in Candy is far more relatable than it seems on first glance. Many people are actually in scenarios or relationships where they know they are bringing the other person down. This is the hard part; trying to tell them to leave so you don't let them down."

Duon Peking Duk slog in sig på den internationella musikscenen under 2014 med fyra gånger platina-säljande debutsingeln "High". Med rötter I huvudstaden Canberra så har Adam Hyde och Reuben Style under åren samlat på sig hängivna fans världen över. År 2016 släppte de låten "Stranger" tillsammans med svenska ... Klicka för att läsa mer

Bild på Djurparken Releasefest - Livespelning & Klubb På Södra Teatern - Fredag 20 Oktober
PRESS
13 okt
kl: 09:00

Djurparken Releasefest - Livespelning & Klubb På Södra Teatern - Fredag 20 Oktober

Fredagen den 20 okt firar Djurparken sitt nya singel- och musikvideosläpp med livespelning och klubb på Södra Teatern i Stockholm med temat och tillika titel på nya låten "MER AV ALLT".

Djurparken är gruppen som de senaste åren gjort sig ett namn som ett av Sveriges mest nyskapande och intressanta musikkollektiv. De reser världen runt för att skriva och spela in sin musik i hemmabyggda studios i allt från toaletter i Indien, till bardiskar på Jamaica. För skapandet och inspelningen av "Mer Av Allt" befann sig gruppen i Indonesien där de också filmade musikvideon till samma låt som även den har premiär samma dag.

Djurparken firar detta med att bjuda in till Releasefest, Livespelning och Klubb på Södra Teatern i Stockholm fredagen den 20 oktober.

En Releasefest - Livespelning & Klubb du inte vill missa

Gruppen har redan blivit kända för sina releasefester då de tidigare bl.a. fyllt upp ställen som Laika och Berns med sina glada och elektroniska klubbar och liveshower. Denna gången har Djurparken utlovat en helt ny liveshow kvällen till ära, och enligt utsago kommer Södra Teatern att fyllas av ballonger, bubblor och MER AV ALLT!

Djurparken har också tagit in sina vänner i den Malmöbaserade DJ-duon Eken & Måns (kända från PLX, Somewhere Festival, Klubb Unicorn m.m.) för att spela Funky/Disco/House hela natten.

I orden av Djurparken själva; ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter