kl: 12:00

Angelica Olsson: The Yellow Submarine

KonstepideminDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

En videoessä i Pannrummet på Konstepidemin.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-10-13 12:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Konstepidemins väg 6


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Örjan Andersson Möter Per Tengstrand På Kulturnatta
PRESS
10 okt
kl: 06:00

Örjan Andersson Möter Per Tengstrand På Kulturnatta

På fredag är det äntligen dags för årets Kulturnatta i Göteborg. På Stora Teatern slår vi på stort och bjuder in till ett helaftonsverk för en flygel, en pianist och tre dansare. Helt gratis!

Föreställningen Alae är ett konstnärligt möte mellan Örjan Andersson, en av Sveriges främsta koreografer, och den New York-baserade Beethoven-tolkaren Per Tengstrand, en av Sveriges mest framgångsrika musiker på de internationella konsertscenerna.

Tillsammans ger de sig i kast med Beethovens magnifika pianomusik. I verket illustreras vardagens poesi med hjälp av koreografens finstilta uttryck och rumsliga dynamik. Det lekfulla möter det innerliga när briljanta scenkonstnärer samsas med livemusik på scen. 88 tangenter och 3 dansare skapar tillsammans ett rum fullt av möjligheter.

Koreografi: Örjan Andersson
Musik: Ludwig van Beethoven
Pianist: Per Tengstrand
Dansare: Ida "Inxi" Holmlund, Javier Perez och Jernej Bizjak
ALAE / Andersson Dance

Stora scenen
Kulturnatta, fredag 13 oktober kl 19

Gratis inträde!

Mer info på storateaten.se... Klicka för att läsa mer

Bild på
PRESS
13 okt
kl: 10:50

"same Boat" - Ny Stämningsfull Singel Från Albin Lee Meldau

Albin Lee Meldau levererar träffsäkert hjärta och smärta med en röst som ger gåshud - idag släpper han singeln "Same Boat" från det kommande debutalbumet som släpps i början av 2018. Låten är skriven av Albin tillsammans med Kalle Stenbäcken. Utöver singeln är Albin aktuell som Vevo dscvr-artist och är även handplockad till Paul McCartneys julsamling "Holidays Rule volume 2". Han bidrar med en själfull cover på Mariah Careys klassiska julsingel "All I Want for Christmas Is You" - samlingen släpps den 13 oktober.

Albin slog igenom med debutsingeln "Lou Lou" från 2016, som har mer än 25 miljoner streams och hamnade på #1 på Spotifys Viral Chart i fem länder. Med en jazzsångerska till mamma och punkrockare till pappa så finns musik i Albins gener. Han blev nominerad till "Årets Nykomling" på Grammisgalan 2017 och vann en Anchor Award på Reeperbahn Festival 2016. Albin blev utvald till det prestigefyllda priset av en jury bestående av bland annat Bowieproducenten Tony Visconti, som presenterade priset till Albin med "Something is pouring out of his heart and soul when he sings."

Lyssna på singeln HÄR!

Följ Albin Lee Meldau!

Website

Facebook

Twitter

Instagram... Klicka för att läsa mer

Bild på Måns Zelmerlöw Gör Världens Snabbaste Blixtturné - Låter Fansen Bestämma Var
PRESS
12 okt
kl: 13:40

Måns Zelmerlöw Gör Världens Snabbaste Blixtturné - Låter Fansen Bestämma Var

Måns Zelmerlöw gör världens snabbaste blixtturné - låter fansen bestämma var

Måns Zelmerlöw ger sig snart ut på en unik resa runt om i Sverige. I vad som torde vara världens snabbaste och mest intima blixtturné någonsin. Måns ska göra 8 spelningar i minst 4 län på 24 timmar - och fansen får vara med och bestämma var han ska åka. Om han klarar utmaningen skänker Betsson 100 000 kronor till stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation.Den 8 november kommer Måns Zelmerlöw i sin kanske tuffaste utmaning hittills att besöka åtta slumpmässigt utvalda platser för att genomföra en rekordsnabb blixtturné under max 24 timmar. Väl på plats uppträder Måns med tre låtar unplugged - utan varken sitt band, en stor scen eller rökmaskiner. I kamp mot klockan kommer vi bland annat få höra Måns sjunga senaste singeln Wrong Decision från senaste albumet Chameleon, som just nu ligger 6.a på radiolistan.

Slumpen, eller rättare sagt ett roulettehjul, avgör vilka län Måns ska besöka. Fyra län ska snurras fram, men platsen i varje län som Måns ska uppträda är helt upp till fansen. På stjärnans Instagramprofil kan vem som helst komma med förslag på vart han ska åka.

- Vill mina fans att jag ska besöka deras bröllop gör ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter