Menu

Mytologi Vasilis Lekkas Sjunger Grekiska Myter Av Kompositörerna Mikis Theodorakis - Manos Hatzidakis - Stavros Xarchakos

Göteborg

Kronhuset
lördag, 7 februari 2015 kl:19:00

Evenemang av Vasilis Lekkas "Mytologi"

MEDELHAVET kultur presenterar en unik konsert med den "Stora" artisten, Vasilis Lekkas, en hyllning till dem stora grek artister som är "Myter", Mikis Theodorakis, Manos Chatzidakis och Stavros Xarchakos.
En resa genom myten av den grekiska musiken med ledare enda i sitt slag sångare som dem tre stora artister har förtroende för och älskar för hans otroliga sätt att tolka och framträda sångarna....
Inom Vasilis Lekkas magiska röst ska vi minnas dem tre stora tonsättare och lärde känna många greker diktare som Odysseas Elytis, Georgios Seferis, Nikos Gkatsos, Tasos Levaditis, Lefteris Papadopoulos och många andra!!!!

• Barn upp till 12 år fri entré !!!

Lokal: Kronhuset

Kronhuset, ursprungligen Giötheborgz Tyghuhs, är en stor, röd tegelbyggnad i Västra Nordstaden i Göteborg. Huset uppfördes under åren 1643-1655 med holländsk prägel, och är Göteborgs äldsta profana icke bostadsbyggnad. Möjligen är de ursprungliga ritningarna gjorda av den kungliga arkitekten Simon de la Vallée.

Datum / Tid

lördag, 7 februari 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Kronhuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140 - 240

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad