Menu

Dansföreställning: Natten

Göteborg

Kulturhuset Blå Stället
onsdag, 18 mars 2020 kl:11:30

De flesta föräldrar känner till den utmattande känslan av sömnbrist som du inte får under natten. I MYKAs interaktiva dansföreställning får Natten ett nytt ljud. Här är det kopplat till en positiv och fantasifull upplevelse där spädbarn och vuxna släpper loss sin fantasi och sinnen i ett magiskt nattuniversum.
Månens ljus, skuggor, kroppar och glittrande stjärnor dans inramade av en organisk ljudbild. Golvet är täckt med en mjuk filt och bebisarna kan röra sig fritt i nattrummet eller ligga ner och njuta av upplevelsen. Två lysande dansvaror vaknar upp och bjuder in föräldrar och spädbarn på en sensorisk resa in i en harmonisk och säker nattvärld. Här kan de känna stjärnorna mycket nära. De kan röra vid dem, se dem och höra dem.
Natten är en dansföreställning helt och hållet på barnens villkor. På natten kan bebisarna röra sig fritt och reagera impulsivt med alla kroppens sinnen utan att behållas. Dansföreställningen är för barn i åldern 4-18 månader och öppnar upp till 15 barn åt gången + EN vuxen per barn/baby. På detta sätt skapas en intim och lugn upplevelse.
I en biljett ingår en bebis och EN vuxen.
För barn i åldern 4-18 månader.

Längd: 30 min. + 10-15 min. lek efter förest.

Datum / Tid

onsdag, 18 mars 2020 kl: 11:30

Plats

Göteborg, Kulturhuset Blå Stället

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad