kl: 16:00

Kulturnatta: Vernissage, Konstrundan I Örgryte-Härlanda

Kulturhuset KåkenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

KULTURNATTA: VERNISSAGE, Konstrundan i Örgryte-Härlanda
Fredag-söndag 13–15/10
Foajén

Konstnärer och konsthantverkare i östra Göteborg öppnar denna helg sina ateljéer, hem och lokaler för besökare. På Kulturhuset Kåken visas parallellt med konstrundan en samlingsutställning där du kan köpa lotter till konstlotteriet och se vinsterna.

Samlingsutställning på Kåken
Fredag kl 16.00–19.00
Lördag och söndag kl 11.00–16.00
Konstrunda
Lördag–söndag kl 12.00–18.00
Med hjälp av karta och program kan du navigera dig fram till de olika konstnärernas ateljéer, hem och lokaler runt om i stadsdelen, där de visar upp sina verk. Mer information finns på: konstrunda.wix.com/orgryteharlanda

Utställningen på Kulturhuset Kåken pågår till 10 november.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-10-13 16:00-19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Kålltorpsgatan 2


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Attitude Promotion - Pr För Rockmusik - Vi Expanderar
PRESS
16 okt
kl: 19:20

Attitude Promotion - Pr För Rockmusik - Vi Expanderar

We make promotion for Swedish Rock Music in particular - but we expand to the international market - Artist we like or Festivals we like - we will promote 

Follow us here on Mynewsdesk - "press button" and follow us on ATTITUDE PROMOTION on Facebook

Rock on !!!

Photo by RawPix... Klicka för att läsa mer

Bild på
PRESS
16 okt
kl: 14:00

"changes" - David Bowie Tolkad Av Thomas Di Leva, Vårens Stora Show På Hamburger Börs

Thomas Di Leva tar nu steget ut och gör sin första egna show på anrika Hamburger Börs. 
"CHANGES" är uteslutande en hyllning till David Bowie. En fascinerande show i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva ackompanjerad av några av Sveriges bästa musiker på scenen.

Showen följer tidsintervallen från att en 11-årig Thomas Di Leva för första gången ser ett skivomslag med David Bowie i ett skyltfönster i Gävle, till idag när allt är minne blott bland universums stjärnstoff.

- Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Showens titel "Changes" grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den också kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför. Publiken tas med på en spännande resa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy ... Klicka för att läsa mer

Bild på Gunz & Choklad Med Dennis Doff
PRESS
13 okt
kl: 11:40

Gunz & Choklad Med Dennis Doff

Idag släpper Dennis Doff debutsingeln "Gunz & Choklad", en urban glad poplåt av samma gäng som står bakom den stora hiten "Helt Seriöst" med Kaliffa. "Gunz & Choklad" är en modern kärlekshistoria som utspelar sig i förorten och som handlar om hur snabbt det kan gå fel mellan människor som växt upp tillsammans och egentligen älskar varandra.

- Jag vill göra upplyftande musik som man vill dansa till. Samtidigt vill jag att texten ska vara förankrad i det svenska samhället och berättar hur det ser ut här idag, berättar Dennis Doff.

Dennis Doff har skrivit texter och musik sedan barnsben men det var när han träffade Jens Malmlöf (Hoffmaestro) som allt föll på plats och Dennis hittade sitt artisteri. Jens peppade och pushade honom, och när Dennis kom till studion med idéen till "Guns & Choklad" blev Jens imponerad. De två skrev klart låten samma dag, Jens producerade låten tillsammans med Big Brain Koppanski, duon har även producerat "Helt Seriöst" med Kaliffa.

Lyssna på "Gunz & Choklad" här.

Se musikvideon här.... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter