20 Years A King Tour(Höst Fest) 2Baba

Kulturhuset MöllanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

b2baba rankas som ett av världens absolut bästa artist./b
2004 släppte hans först låt (African Queen) som handlar om att man ska älska kvinna precis som hon är(Jag älskar dig precis som du är).

Han är en Nigerian legend i musik industrin samtidigt är han mer än bara en artist, han är sångare, låt skrivare, skiv producent och entreprenör. Framgångs rik R & B, hip hop, reggae gospel och Afro-pop artist i Afrika, med oerhörda framgångar under tjugo år. 2019-09-17 är det exakt 20år i musikindustrin, därför känns 20Years A king Tour så häftigt.

2baba har fått MTV Europa Music Award, World Music Award, MTV Afrika Music Award, MOBO Award, KORA AWARD och många ytterligare nomineringar.
Också tilldela vinnande av offentliga föreläsningar på Fellowship Award Music School av musik avdelningen, Obafemi Awolowo University Nigeria. Han finns på Youtube, Spotfy, Play musik, deezer.

Har du aldrig upplevt 2baba Idibia LIVE är det dags nu. Och har du sett honom tidigare vet du exakt hur det här kommer att bli men jag tror att vi är många som inte har sett honom!

Hans Organisation 2Face Idibia Reach-Out Foundation är för service to humanity!

Han är ambassador för NAFDAC (National Agency For Food and Drug Administration and Control samtidigt är han också International Youth Ambassador for Peace och ungdomar utvecklingen.

bTider/b
Insläpp: kl 18.00
Spellängd: 5 timmar.

bFör mer information vänligen besök vår hemsida/b
a target=_blankhref=http://www.glios.orgwww.glios.org/a

bGlios i Sverige./b
En av de ideella-organisation som för likvärda människor och ungdomar genom alla slags sport och musik. Vi har verkligen gjort stor framgång i Göteborg under bara 9 år genom våra lokala och internationella projekt. Vår huvudfokus i Sverige fortsätter att tillhandahålla moraliska och intellektuella projekt och aktiviteter för ungdom och samhälle när det är ledigt.

Vi har möjlighet att bjuda 2face Idibia till Sverige, en legend i musikbranschen. Han kommer att spela i Göteborg. Syftet med 2face Idibia spelning är att öppna upp för samtal och samarbete mellan Sverige och Nigeria. Det är också viktigt Svenska blir trygg med att man vet vad Nigeria är och förändra åsikter om dom som bor i Sverige.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-03 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: