kl: 10:45

Muskler, Magi & Magkänsla

Kurage, HagateaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Lokal: Kurage, Hagateatern

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-10-13 10:45


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Södra Allégatan 2


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Mustasch Är Tillbaka Med Nya Singeln
PRESS
13 okt
kl: 10:50

Mustasch Är Tillbaka Med Nya Singeln "lawbreaker" - Lite Hårdare, Lite Tyngre, Lite Bättre.

Senast vi hörde något från Mustasch var plattan "Testosterone" som släpptes 2015. Sedan dess har de turnerat intensivt, gjort ett hyllat inhopp i Melodifestivalen med låten "Änglahund" (nått Guld-status) och skrivit ny musik. Låten "Lawbreaker" är första singeln från albumet "Go" som släpps i januari 2018.

Det kommande albumet är det första på nya skivbolaget Sony Music och "GO" är det tyngsta albumet som bandet någonsin har skrivit. Första spåret "Lawbreaker" är en fingervisning om hur plattan kommer att låta.

I Mars gör bandet fyra Sverigespelningar med Hardcore Superstar + support.
Turnédatum:
9 mars - Nöjesfabriken, Karlstad 
10 mars - Annexet, Stockholm 
23 mars - Lisebergshallen, Göteborg 
24 mars - Slagthuset, Malmö 
Singeln "Lawbreaker" släpps idag 13 oktober, 2017.

Följ Mustasch här:
FB
Instagram

Kontakt:
Andreas Werling - Sony Music Sweden
E-mail: andreas.werling@sonymusic.com
Cell +46 70 359 71 17... Klicka för att läsa mer

Bild på Hyllade Föreställningen
PRESS
13 okt
kl: 09:00

Hyllade Föreställningen "heisenberg" Av Simon Stephens Sätts Upp I Sverige!

Helena af Sandeberg och Peter Haber spelar under våren 2018 huvudrollerna i Simon Stephens romantiska komedi "Heisenberg". Efter succéer på både Broadway och West End är det dags för föreställningen att sättas upp på Scalateatern i Stockholm under regi av Tereza Andersson, känd för bland annat prisbelönta "Änglar i Amerika" och "Motortown". Biljetterna släpps den 27 oktober.

Den 26 januari 2018 är det premiär för "Heisenberg" på Scalateatern i Stockholm, skriven av den välrenommerade pjäsförfattaren Simon Stephens. Under föreställningen lär vi känna Georgie (Helena af Sandeberg) och Alex (Peter Haber), som först möts på en tågstation där Georgie misstar Alex för någon annan. Efter att hon kysst honom i nacken och insett sitt misstag går startskottet för en resa som utspelar sig under fem turbulenta veckor där de bådas världar ställs på ända.

Tereza Andersson beskriver "Heisenberg" som "en romantisk komedi där det enda säkra är det osäkra": - Hon är en charmig lögnare som är ute efter pengar. Han har satt sitt liv på paus och glömt hur man trycker på play igen. När deras vägar korsas förändras allt och inget blir sig någonsin likt.

Pjäsen har sedan uppsättningen på Broadway rönt stora framgångar och fick nyligen ta plats i det anrika West End ... Klicka för att läsa mer

Bild på Experimentell Ljudkonst I Världsklass Och Vr-Försetällning Bland Akterna I Höst
PRESS
10 okt
kl: 08:30

Experimentell Ljudkonst I Världsklass Och Vr-Försetällning Bland Akterna I Höst

Hösten fortsätter med allt från experimentell ljudkonst och virtual reallity-föreställning till spoken word, 25-årsjubileum och konstnärssnack under paraplyet "Lilla Scenen" på Folkteatern.

KonungaRikena Elgaland-Vargaland 25 år!

Den 18 oktober firas att konstprojektet KREV fyller 25 år. I mars 1992 proklamerade de självutnämnda kungarna Leif Elggren och Carl Michael von Hausswolff att de annekterar och ockuperar bland annat alla gränsområden mellan jordens alla länder och därmed utropar staten Elgaland-Vargaland. Detta firas nu med gäster som, förutom kungarna själva, James Hoff, Jessica Moss och Eli Keszler. I samarbete med GIBCA 2017, Göteborgs Internationella Konstbiennal.

Det levda baklänges

I gästspelet "Det levda baklänges" från Osynliga Teatern och Dramaten får publiken en unik inblick i Marwan Arkawis möte med Migrationsverket efter att han flytt från Syrien och sökt asyl i Sverige. Virtual reality-glasögon, 3D-ljud och ett personligt möte används här för att försöka göra det svårbegripliga verkligt begripligt. Spelas den 8 till 11 november.

Extravagans 2017

Den 18 november bjuder Folkteatern in till en helkväll för utmanande musik och performance - och kontakten däremellan. Extravagans 2017 presenterar unika framträdanden med några av världens största konstnärer inom experimentell ljudkonst och performance. En disharmonisk kväll som utlovar starka upplevelser när det råa livet hyllas.

- Extravagans är en ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter